Κυριακή, 26 Απριλίου 2015

FTSE25- ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ ...( ΒΑΣ. ΜΑΡΚΑΚΗΣ )

Το κλείσιμο ακριβώς πάνω στην αντίσταση του εκθ.ΜΚΟ30 ημ. προϊδεάζει μάλλον για αρνητικό πρόσημο κατά την πρώτη συνεδρίαση της νέας εβδομάδας. Εξ’ άλλου τα αποτελέσματα από το Eurogroup στην Ρίγα , ήταν πολύ χειρότερα του αναμενομένου…Το μέγεθος της διόρθωσης εκτιμούμε ότι θα είναι τουλάχιστον μέχρι την αντίσταση του συστήματός μας ( μαύρη-κόκκινη γραμμή ) ίσως και μέχρι την στήριξη του ( μπλε – πράσινη γραμμή) που συμπίπτει με την VM.  Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επεκταθεί χαμηλότερα των 214 ή έστω των 209 μον. καθώς σε αυτήν την περίπτωση θα κινδυνεύσει σοβαρά το ανοδικό momentum των τελευταίων τριών συνεδριάσεων…

Σε ενδεχόμενη υπέρβαση της F1, αναμένουμε τον δείκτη να κινηθεί προς την πρώτη σημαντική αντίσταση των 238 μον. Η υπέρβασή της θα υποχρεώσει σε εσπευσμένο κλείσιμο short θέσεων , με αποτέλεσμα να επιταχυνθεί η άνοδος και ο δείκτης να κινηθεί προς την εξαιρετικά σημαντική αντίσταση των 253,6 ίσως και προς εκείνη των 261,5.
Θεωρούμε ότι παρά τις αντιξοότητες – αργά ή γρήγορα- και κατά πάσα πιθανότητα θα εξευρεθεί λύση και θα ξεπερασθεί (έστω πρόσκαιρα) η κρίση. Ως εκ τούτου αναμένουμε ο δείκτης να δοκιμάσει κατά το εγγύς μέλλον τουλάχιστον τις 253 μον. 
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ SHORT …
Διατηρήστε την θέση σας για όσο διάστημα ο δείκτης παραμένει χαμηλότερα της F1 ή έστω των 238 μον. Δεν ενέχει κανέναν κίνδυνο.
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ LONG ….
Η θέση σας δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο για όσο διάστημα ο δείκτης διατηρείται υψηλότερα της στήριξης του συστήματός μας. Θα κινδυνεύσει όμως σοβαρά σε ενδεχόμενη παραβίαση των 214 και 209 μον. 
Σας εύχομαι καλή επιτυχία σε όποιο στρατόπεδο και αν ανήκετε …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου