Δευτέρα, 13 Απριλίου 2015

FTSE25- ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ ….( ΒΑΣ. ΜΑΡΚΑΚΗΣ ).

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ SHORT ….
Διατηρήστε την θέση σας, για όσο διάστημα ο δείκτης παραμένει χαμηλότερα των 238 μον. Δεν ενέχει κανέναν κίνδυνο. Όμως, σε ενδεχόμενη υπέρβασή των – σενάριο αρκετά πιθανό- θα ενεργοποιηθούν αρκετά stop losses με αποτέλεσμα να αυτοτροφοδοτηθεί η ανοδική κίνηση , με στόχο τουλάχιστον  την κατερχόμενη γραμμή τάσης R, ίσως και την διακεκαυμένη ζώνη 257-265 μον.

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ LONG ….
Διατηρήστε την θέση σας, για όσο διάστημα ο δείκτης παραμένει υψηλότερα των 225 μον. Ενδεχόμενη παραβίασή των 222-225 μον. , θα επιδεινώσει δραματικά την τεχν. εικόνα, καθώς θ’ ακυρωθεί το σενάριο σχηματισμού σημαίας και θα ενεργοποιηθεί εκείνος της διπλής κορυφής στις 237 μον. 
Αναφορικά με το εβδομαδιαίο γράφημα έχουμε να επισημάνουμε ότι για να διατηρηθούν βάσιμες οι ελπίδες μας ότι λαμβάνει χώρα σχηματισμός αναστροφής της πτωτικής μεσο-μακροπρόθεσμης τάσης , πρέπει καταρχάς να μείνει απαραβίαστη η στήριξη των 215 μον. και στην συνέχεια ο δείκτης να υπερβεί την αντίσταση του συστήματός μας – που συμπίπτει με την κατερχόμενη γραμμή τάσης – και τέλος , να υπερβεί την σημαντική αντίσταση των 265 μον. ( F/R 23,6% ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου