Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

Γ.Δ…..Ο ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ !!!

Σε πείσμα όλων ( εμού συμπεριλαμβανομένου ), ο δείκτης συνέχισε την ανοδική  πορεία του , διασπώντας την μία μετά την άλλη αντίσταση , αφήνοντας κατάπληκτους ακόμα και τους πλέον αισιόδοξους , που περίμεναν αν μη τι άλλο μία έστω βραχυπρόθεσμη διόρθωση….

Παρά το κακό διεθνές κλίμα, διέσπασε ανοδικά και την πρώτη σημαντική αντίσταση των 795 μον., μετατρέποντας την στην πλησιέστερη ( ασθενή) στήριξη. Καταλύτης της ανόδου η φημολογία περί επίτευξης συμφωνίας με τους δανειστές μας ….Αν πράγματι επαληθευτεί , θα είναι απλά ζήτημα χρόνου και η επίτευξη του στόχου μας των 850-860 μον.
Υπενθυμίζεται ότι η υπέρβαση των 818 μον. αποτελεί ελάχιστη προϋπόθεση προκειμένου ν’ ακυρωθεί, ή έστω  ν’ αναβληθεί το βασικό μας σενάριο που πιθανολογεί την προσέγγιση των 666 μον.
Παρά την εντυπωσιακή άνοδο, για την ουσιαστική βελτίωση της τεχν. εικόνας απαιτείται η υπέρβαση της διακεκαυμένης ζώνης των 850-860 μον. απ’ όπου εκτός από την κατερχόμενη γραμμή τάσης R, διέρχεται και το F/R 23,6% του συνολικού πτωτικού ΒΓ, όπως επίσης και εκείνο του 61,8% του πρόσφατου πτωτικού από τις 945 στις 691 μον. 
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ SHORT …
Διατηρήστε την θέση σας για όσο διάστημα ο δείκτης παραμένει χαμηλότερα των 818 μον.
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ LONG ….
Η θέση σας δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο για όσο διάστημα ο δείκτης διατηρείται υψηλότερα του εκθ. ΜΚΟ30ημ (770 μον.) και της στήριξης του συστήματός μας ( 744 μον.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου