Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

ΦΥΣΗΞΕ ΟΥΡΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ …

…..και επιτέλους ξεκολλήσαμε από τα αβαθή, που θα έλεγε και ο καλός μας φίλος Μ.Γ. 
Ο Γεν. δείκτης διέσπασε με την πρώτη προσπάθεια (!!!) τον εκθ.ΜΚΟ30 ημ. ( παρά τις αντίθετες εκτιμήσεις μας ) , με αποτέλεσμα να επιταχυνθεί η ανοδική κίνηση και ο δείκτης να κατευθυνθεί και να κλείσει ακριβώς πάνω στην πρώτη σημαντική αντίσταση των 795 μον. Ενδεχόμενη υπέρβασή της θα υποχρεώσει σε εσπευσμένο κλείσιμο short θέσεων , με αποτέλεσμα να επιταχυνθεί η άνοδος και ο δείκτης να κινηθεί προς την αντίσταση των 818 μον. Υπενθυμίζεται ότι η υπέρβαση των 818 μον. αποτελεί ελάχιστη προϋπόθεση προκειμένου ν’ ακυρωθεί, ή έστω  ν’ αναβληθεί το βασικό μας σενάριο που πιθανολογεί την προσέγγιση των 666 μον.
Για την ουσιαστική βελτίωση της τεχν. εικόνας απαιτείται η υπέρβαση της διακεκαυμένης ζώνης των 850-860 μον. απ’ όπου εκτός από την κατερχόμενη γραμμή τάσης R, διέρχεται και το F/R 23,6% του συνολικού πτωτικού ΒΓ, όπως επίσης και εκείνο του 61,8% του πρόσφατου πτωτικού από τις 945 στις 691 μον. Εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε ότι η προσέγγιση της ζώνης των 850-860 μον. αποτελεί έναν απόλυτα εφικτό στόχο , αρκεί να διαφανούν έστω κάποιες ενδείξεις επίτευξης συμφωνίας με τους εταίρους μας.
Ο εκθ.ΜΚΟ30 ημ. μετατρέπεται πλέον στην πλησιέστερη  στήριξη ( αλλά και stop για τους long )
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ SHORT …
Διατηρήστε την θέση σας για όσο διάστημα ο δείκτης παραμένει χαμηλότερα των 795-7 μον.
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ LONG ….
Η θέση σας δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο για όσο διάστημα ο δείκτης διατηρείται υψηλότερα του εκθ. ΜΚΟ30ημ (770 μον.) και της στήριξης του συστήματός μας ( 736 μον.) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου