Σάββατο, 18 Απριλίου 2015

Πτώσης συνέχεια - μέρος β’. ( ANTONIS )


Πριν από ένα μήνα  έγινε η παραδοχή ότι στο 209,48 ολοκληρώθηκε το τρίτο κύμα από το 430,97 (Ιούνιος 2014) και το επόμενο 4 θα είναι μία ανάπτυξη ανάλωσης χρόνου.
Μέχρι στιγμής από το 209.48 στο 283,37 θεωρούμε ότι έγινε η ανάπτυξη του πρώτου σκέλους του 4. Μία (αυθαίρετη) θεώρηση έχει γίνει ότι η ανάπτυξη θα είναι ένα irregular flat, που για λόγους «τρομοκρατίας» θα κατέβει χαμηλότερα από το 209,48.
Αν και τα κύματα είναι αυθαίρετα και υποκειμενικά, σε συνδυασμό με τις προεκτάσεις και επεκτάσεις των επιπέδων fibo, καθώς και βλέποντας τους ταλαντωτές σε ημερήσιο και ωριαίο μας έχουν βγάλει ασπροπρόσωπους όσον αφορά την φορά και καμιά φορά και τα επίπεδα.
Βλέποντας στο ένθετο ωριαίο, η καθοδική ανάπτυξη πλησιάζει κάπου στο τέλος της.
Επειδή (πάντα σύμφωνα με την προτεινόμενη αρίθμηση) είμαστε σε ένα τελικό πεντάρι του c, αυτό μπορεί να επεκταθεί προς τους αρχικούς στόχους (192 ή 197 – έχει κάνει την εμφάνισή του και το 183 αλλά δε φαίνεται τόσο πιθανό).
Νομίζω ότι είναι ώρα να βάζουμε δικλείδες ασφαλείας από πάνω. Έτσι:
1.Αν καλυφθεί το 239,38 η παρουσιαζόμενη αρίθμηση παίρνει τέλος και ξεκινάει το τρίτο ανοδικό σκέλος του 4
2.Πιο γρήγορα θα μας δώσει σήμα η διάσπαση του MeH(13) στο ωριαίο που πρέπει να γίνει με δυνατό λευκό κερί.
Με επιφύλαξη θα έλεγα ότι το v που τρέχει τώρα έχει κάνει 2 σκέλη και τώρα κατεβαίνει το 3ο. Δε θα μας κάνει εντύπωση αν το 4ο ανέβει έως τη μύτη του τριγώνου προς το 233. Σε μία τέτοια περίπτωση η διάσπαση του MeH(13) χωρίς θόρυβο και με τους ταλαντωτές στο ωριαίο να μην είναι σε υπερπουλημένα επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου