Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015

Δυο λόγια για τον FTSE25 ...

Μόνο τυχαίο δεν ήταν το κλείσιμο κατά την συνεδρίαση της Παρασκευής , ακριβώς πάνω στην στήριξη των 227 μον. Εμφανέστατη η αγωνιώδης προσπάθεια να κρατηθεί σε απόσταση ασφαλείας από τα πρόσφατα χαμηλά , εν αναμονή των αποτελεσμάτων των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες…

Το μεγάλο ζητούμενο για την αναστροφή της πτωτικής βραχυπρόθεσμης τάσης, παραμένει η υπέρβαση της ζώνης που οριοθετείται από την αντίσταση του συστήματός μας ( μαυρο-κόκκινη γραμμή ) και εκείνης του εκθ.ΜΚΟ30 ημ. ( μωβ γραμμή ).
Για την ουσιαστική αλλαγή της τάσης απαιτείται η υπέρβαση της πολύ ισχυρής , κρίσιμης και καθοριστικής ζώνης αντίστασης των 257-265 μον.
Προς τους short ..
Διατηρήστε την θέση σας για όσο διάστημα ο δείκτης παραμένει χαμηλότερα των 238 μον. Δεν εμπνέει καμία ανησυχία… Όμως εφιστώ την προσοχή σας σε ενδεχόμενη υπέρβασή των καθώς, σε αυτήν την περίπτωση , είναι πολύ πιθανό να κατευθυνθεί μέχρι τις 257 ίσως και 265 μον. 
Προς τους Long …
Διατηρήστε την θέση σας για όσο διάστημα ο δείκτης παραμένει υψηλότερα των 225 ή έστω της διαγωνίου στήριξης (και γραμμής λαιμού ), V.M.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου