Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

ΟΙ 759 μον. ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΙΚΤΗ.

Οι αγοραστές – μετά από τόσες διαψεύσεις των προσδοκιών τους – δεν τόλμησαν να προεξοφλήσουν θετικά τις επικείμενες, ιστορικές (?) συναντήσεις κορυφής. Ανέκρουσαν πρύμναν , ενώπιον της πρώτης ασθενούς αντίστασης της κατερχόμενης γραμμής τάσης R1 , με αποτέλεσμα το κλείσιμο στο χαμηλό ημέρας ν’ απογοητεύσει ακόμα και τους τελευταίους εναπομείναντες αισιόδοξους.
Οι 759 μον. ενδέχεται να δοκιμαστούν ξανά κατά τις επόμενες συνεδριάσεις, όμως δύσκολα θα παραβιαστούν , αν δεν προκύψει κάποια ιδιαίτερα αρνητική είδηση. Το πιθανότερο σενάριο είναι ό δείκτης να κινηθεί πλευρικά , με κατακόρυφη μείωση της μεταβλητότητας και του τζίρου, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της συνάντησης του Έλληνα Πρωθυπουργού με τους Γιούνκερ , Μέρκελ, Ολάντ και Ντράγκι στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε., την προσεχή Πέμπτη , αλλά και εκείνης με την Α. Μέρκελ της προσεχούς Δευτέρας. 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ 
Θεωρώ μάλλον σκόπιμο οι βραχυπρόθεσμοι short να διατηρήσουν τις θέσεις τους για όσο διάστημα ο δείκτης παραμένει χαμηλότερα του σημερινού υψηλού των 788 ή έστω της αντίστασης των 799 μον.
Θεωρώ επίσης σκόπιμο οι βραχυπρόθεσμοι long, να διατηρήσουν τις θέσεις τους για όσο διάστημα ο δείκτης παραμένει υψηλότερα των 759 μον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου