Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015

Μια ματιά στον Γεν. δείκτη…( ΒΑΣ. ΜΑΡΚΑΚΗΣ)

Η πλησιέστερη αντίσταση εντοπίζεται στην συμβολή της διαγωνίου F1 με την κατερχόμενη γραμμή τάσης R3 , που συμπίπτει με το F/R 50% του ανοδικού ΑΒ , πέριξ των 925 μον.
Η σημαντικότερη όμως εντοπίζεται 40 μον. υψηλότερα , στις 965 μον. , απ’ όπου διέρχεται το 38,2% του πτωτικού ΒΓ και η κατερχόμενη γραμμή τάσης R2. Η υπέρβασή της αποτελεί εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση, καθώς δεν αρκούν οι προσδοκίες , απαιτείται η ευόδωση των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές μας …

Η πλησιέστερη στήριξη εντοπίζεται στην τοπική κορυφή των 864 μον. και η αμέσως επόμενη παρέχεται από το ανοδικό gap των 846 μον. 
Λίγο χαμηλότερα , η ζώνη που οριοθετείται από την στήριξη του συστήματός μας και τον εκθ. ΜΚΟ30 ημ. , είναι πανέτοιμη να αποκρούσει τυχόν υπερβολές των πωλητών. Εξ’ άλλου υποστηρίζεται από το «βαρύ πυροβολικό» , την ανερχόμενη γραμμή τάσης S1. 
Σε ενδεχόμενη διόρθωση , το ανοδικό momentum θα κριθεί στις στηρίξεις των 810 , 786 και τέλος των 754 μον. Δεν θα μπορούσε να δικαιολογηθεί τεχνικά πτωτική διόρθωση , μεγαλύτερη των 754 μον. 
Η κρισιμότητα του πρόσημου της νέας εβδομάδας , καθίσταται πασιφανής στο εβδομαδιαίο γράφημα, καθώς ο δείκτης έκλεισε ακριβώς πάνω στην αντίσταση του συστήματός μας. 
Εν κατακλείδι, για την ουσιαστική βελτίωση της τεχν. εικόνας και να αποτραπεί ο κίνδυνος νέων χαμηλών έτους,  απαιτείται η έγκυρη υπέρβαση των 1050 μον. Η προσέγγισή της αποτελεί εφικτό στόχο, για την υπέρβασή της επιτρέψτε μου να έχω τις επιφυλάξεις μου…. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου