Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015

Αναταράξεις στην πτήση 964 , λόγω ….χρηματοδοτικού κενού !!!!


Σε αναγκαστική προσγείωση υποχρεώθηκε η πτήση 964. Το αεροσκάφος ενώ πετούσε στον εναέριο χώρο των 945 μον. και  είχε ήδη ξεκινήσει η διαδικασία προσεδάφισής του , εκδηλώθηκαν δυνατές αναταράξεις, με αποτέλεσμα να χάσει ξαφνικά ύψος. Το γεγονός  σκόρπισε τον πανικό στους επιβάτες…Ο κυβερνήτης απέδωσε το περιστατικό στην ύπαρξη ενός τεράστιου …χρηματοδοτικού κενού στην πορεία του σκάφους. 
Παρά την σφοδρότητα και βιαιότητα της πτώσης , εν τούτοις εντάσσεται ακόμα στα πλαίσια μιας «φυσιολογικής» και εν πολλοίς αναμενόμενης διόρθωσης. Δεν εμπνέει ακόμα ανησυχία. Αρκεί ο δείκτης να μην υποχωρήσει χαμηλότερα της γνωστής, σημαντικής ζώνης στήριξης, που  οριοθετείται από την ανερχόμενη γραμμή τάσης S1, τον εκθ. ΜΚΟ30 ημ. ( 846 μον. ) και την στήριξη του συστήματός μας.
Η βραχυπρόθεσμη τάση παραμένει ανοδική. Θα κινδυνεύσει σοβαρά σε ενδεχόμενη παραβίαση των σημαντικών στηρίξεων που απεικονίζονται στο γράφημα , δηλ. των 827 , των 799 και τέλος των 759 μον.
Ενδεχόμενη αποτυχημένη απόπειρα υπέρβασης των πρώτων αντιστάσεων ( π.χ. εκείνης του συστήματός μας ) θα επιβαρύνει σημαντικά την τεχν. εικόνα.
Αναφορικά με το εβδομαδιαίο γράφημα, ο δείκτης δεν κατάφερε ούτε αυτήν την εβδομάδα , να μας δώσει ένα κλείσιμο υψηλότερα της αντίστασης του συστήματός μας , γεγονός που αποτελεί ελάχιστη προϋπόθεση για την αναστροφή της πτωτικής τάσης.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ …
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ LONG…
Μην ξεχνάτε ότι η βραχυπρόθεσμη τάση είναι μεν ανοδική , αλλά η μεσοπρόθεσμη είναι σαφέστατα πτωτική. Διατηρήστε την θέση σας για όσο διάστημα ο δείκτης παραμένει πάνω από την ανερχόμενη γραμμή τάσης S1 , αλλά ξανασκεφτείτε το σε ενδεχόμενη πτωτική διάσπαση αυτής ή των 827 μον.
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ SHORT
 Η θέση σας δεν ενέχει κίνδυνο για όσο διάστημα ο δείκτης διατηρείται χαμηλότερα της αντίστασης του συστήματός μας ( μαύρο βέλος ) Θα κινδυνεύσει σε ενδεχόμενη υπέρβαση των F/R 50 και 61,8% του πρόσφατου πτωτικού από τις 945 μον.
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ :
Ο κίνδυνος σχηματισμού διπλής κορυφής στην ευρύτερη περιοχή των 945 μον. δεν είναι αμελητέος ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου