Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015

FTSE25- ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ...

Δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω μονότονα ότι ελάχιστη προϋπόθεση για την αναβολή ή την ακύρωση του σεναρίου των 227 μον. , αποτελεί η υπέρβαση των 274 μον. (με ένα τουλάχιστον κλείσιμο). Αν τα καταφέρει , ενδέχεται ο δείκτης να κινηθεί εκ νέου προς την F1 , ίσως και προς την εξαιρετικά σημαντική αντίσταση των 306-7 μον. Στην αντίθετη περίπτωση, ο δείκτης θα ξαναδοκιμάσει τα πρόσφατα χαμηλά του , με μεγάλες πιθανότητες παραβίασής των….βάζοντας πλώρη για τις 227 μον. 

Ανάλογη εικόνα και στο εβδομαδιαίο γράφημα. Χαμόγελα δικαιολογούνται μόνο με την υπέρβαση των 288-290 μον. ( με εβδομαδιαίο κλείσιμο )
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ …
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ SHORT ….
Η τάση παραμένει ακόμα σαφέστατα πτωτική. Όμως ενδεχόμενη υπέρβαση των 274-277 μον. , θα την βελτιώσει σημαντικά και ίσως ανοίξει ο δρόμος προς την F1 ( 290 μον. ) 
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ LONG ….
Τα δύσκολα είναι μπροστά….Έχω την εντύπωση ότι δεν θα μπορούσε να δικαιολογηθεί υποχώρηση του δείκτη χαμηλότερα των 258 μον. ή έστω χαμηλότερα της ανερχόμενης γραμμής τάσης του πρόσφατου σχηματισμού ….Παραβίαση της ευρύτερης περιοχής των 250-240 μον. , θα οδηγήσει τον δείκτη κατά πάσα πιθανότητα προς τις 227 μον….
Καλή τύχη σε όποιο στρατόπεδο και αν ανήκετε….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου