Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

FTSE25 - ΚΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ( by Antonis )


Η χθεσινή εσωτερική αρίθμηση του iii ακυρώθηκε σήμερα, καθώς το υποτιθέμενο iv επικάλυψε το i.
Μία προσέγγιση που μπορεί να κρατήσει ακόμη ζωντανό το σενάριο είναι στο 240,84 να έχει ολοκληρωθεί το iii (αν γίνει ένα ζουμάρισμα σε μικρότερο time frame – πχ 5λεπτο, το μεγάλο κόκκινο κερί από το 340 περιλαμβάνει επιμέρους κύματα).
Από το iii ανεβαίνει ένα (εσωτερικό 4), που ήδη έχει ολοκληρώσει το a-b, ενώ αναπτύσσεται 5-κυματικό c. Στόχος του c είναι η περιοχή 270-275 και πάντα κάτω από το 277,08 (αλλιώς ακυρώνεται και αυτή η αρίθμηση).
Αυτή η αρίθμηση δείχνει το iii να είναι μικρότερο από το i σε απόλυτο αριθμό μονάδων, όμως σχεδόν ίσο ως ποσοστιαία πτώση 29,1%.
Για να ισχύσει το σενάριο, καθώς το iii δεν μπορεί να είναι το μικρότερο κύμα, το v πρέπει να είναι μικρότερο από 99 μονάδες.
Έτσι αν υποθέσουμε ότι το iv καταλήξει στο 270, το όριο του v ορίζεται στις 171 μονάδες. Συνεπώς κάποιο από τα επίπεδα fibonacci του πίνακα μπορεί να αποτελέσει το 3, με πιθανό το 185 και ενδιάμεσα το 207 και το 220
Βραχυπρόθεσμα, θα περίμενα προσέγγιση του 270-275 προς τη λήξη των παραγώγων,
και ξεκίνημα της πτώσης την εβδομάδα πριν τις εκλογές, με το τρίτο κύμα του v να περιμένει το αποτέλεσμα των εκλογών.
Μεσοπρόθεσμα, το 4 που φαίνεται ανοδικό, θα μπορεί να εξελιχθεί σε τριγωνικό και χρονοβόρο
σχηματισμό (αντιμετάθεση με το κύμα 2) – πολιτικά φάση αναμονής / διαπραγματεύσεων και το 5 να είναι το κύκνειο άσμα είτε κάποιας μεσοβέζικης λύσης που προεξοφλήθηκε με το 4 είτε κάποιας (πρόσκαιρης) αποτυχίας.

Υ.Γ. Παρατηρήστε σήμερα ότι στο ωριαίο ο δείκτης βρήκε στήριξη στην πρωινή διόρθωση ακριβώς πάνω στο γνωστό MeL(13), αποτελεί αξιόπιστο stop για την ολοκλήρωση του iv (τώρα βρίσκεται στο 253 και είναι ανοδικός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου