Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

Το Ελληνόμετρο .....( ΨΟΥΞ )

Εγώ πάλι που δεν έχω πολιτκες πεποιθήσεις που να μην τις χωρίζει άβυσσος απο οποιοδήποτε κόμμα (όντας ένα πραγματικό σοσιαλφιλελε αναρχοαυτόνομο σκουπίδι που προσδοκά στο αυτονόητο κατα πως εκείνο το αντιλαμβάνεται) ξέρω οτι θα φάμε Οπως Πάντα! πολύ ξύλο απο τους ισχυρούς ευρωπαίους συμμάχους μας.
Κατι που το θεωρούν δικαίωμα τους οχι τόσο γιατί αυτοί και δημιούργησαν το μόρφωμα που ονομάστηκε ελληνικό κράτος διώχνοντας αρχικά τους Τούρκους από την Πελοπόννησο και την Αττικόβοιωτία όσο γιατί μέσα σ΄αυτό μόρφωμα ....εκτός από το γλωσσικό patch work που τελικά περιορίστικε-εξαφανίστηκε.... υπήρχε κ ενα σαφώς ισχυρότερο που δυστυχώς παραμένει αλώβητο.
......εκείνο των αντιλήψεων (ως προς την κοινωνική ευταξία).

Αυτες οι διαφορετικές αντιλήψεις περί του "τι έιναι κοινωνικό συμφέρον" που αρχίζει και που τελειώνει το εγωπαθές ή οικογενειακό έκαναν κάθε προσπάθεια επιβολής των "συμμάχων" πάνω του piece of cake.
Αυτή η αντίληψη οτι το ελληνόμετρο το κρατά καθένας σαν οικογενεικό ή κομματικό κειμήλιο στο σπίτι ή το γραφείο το κόμματος και το βγάζει όποτε διακυβευονται τα συμφεροντά του....στο όνομα του ελληνικού λαού και της βαθειας ιστορίας του.. είναι το μέγιστον πρόβλημα της χώρας μας.
Από μία σειρά ατέλειωτων μεταρυθμίσεων που απαιτούνται (και που άλλοι δικοικητικοί μηχανισμοί (κράτη) τις έχουν τωρα πια φυλαγμενες στα ιστορικά τους αρχεία)
αυτή που θα ήθελα να προβάλει ενα ελληνικό κόμμα του μέλλοντος (έστω και στις εσωτερικές του διεργασίες) έτσι ώστε να αποκτησω και εγώ ο δόλιος ιδεολογική πολιτική ταυτότητα και προσανατολισμό....θα ήταν η πάταξη του φαινομένου ¨ελληνόμετρο".
Το δευτερο θα ήταν να δώσουμε έμφαση στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της και στον τομέα της ερυνας καταβάλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια και συνεγασία έτσι ώστε σύντομα η χώρα ν αποκτήσει το απαραίτητο εργαλείο
που αναγνωρίζει τον ξερόλα και του επιβάλλει διοικητικό πρόστιμο άμμεσα απαιτητό.
Πιστευω οτι θα υπήρχε η επιπρόσθετη ωφέλεια της φορολογικής ανακούφισης.
Αυτό το εργαλείο θα μπορούσε στη συνέχεια να τελειοοποιηθεί αναγνωρίζοντας και την σιγανοπαπαδιά.... το "σιγανοπαπαδιόμετρο" το οποίο θα έχει ως μονάδες μέτρησης τη κλίμακα Γκαιμπελς...έτσι ώστε όποιος έχει γνώμη για τα κοινά ενω κρύβει άλλες προθέσεις επίσης να πληρώνει το προστιμο που αναλογεί στην εξαπάτηση του.
Μέχρι τότε να υπόθέσω πως καθαρίστριες επαναπροσλήφθηασν γιατί κοστίζουν λιγότερο απο τα ιδιωτικά συνεργεία καθαρισμού που ανέλαβαν το έργο τους όταν έφυγαν.
Αυτό δεν θα το ανέφερα καθόλου, αλλα μου δίνει ένα καλό παράδειγμα για την τακτική που έχω εντοπίσει (και μοιράζομαι μαζί σας) μιας καινούριας σχετικά κατηγορίας κομματόσκυλων δευτερης γενιάς των "κρατικοφιλελευθέρων" που δεν θέλουν πια θέση στο δημόσιο
(έμαθαν καλά την γλώσσα ) αλλα "μπίζνες" μαζί του.
Με τον σύριζα λοιπόν για να το κλέισω δεν νοιώθω υπερήφανος , νοιωθω όμως σαν εκφωνητής που θα έχει πια να μεταδόσει κάτι και για την ομάδα που ηττάται ήδη (στο 75 βρισκόμαστε) 5 -0 χωρίς να έχει καταφέρει μέχρι τώρα κάτι ν αλλάξει ούτε πάσα.
Αν αυτές οι πάσες που αλλάζει με αυταπάρνηση αυτή τη στιγμή της δημιούργήσουν θέμα συγκέντρωσης στην άμυνα με πιθανότητα για αυτογκολ!!!!......και αύξηση του σκορ
δεν πιστευω να παίξουν τόσο ρολο στην έκβαση του αγώνα
όσο στο να την βοηθησουν να πετύχει κάποιο -α γκολ ...απ΄αυτά που λένε της Τιμής !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου