Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014

FTSE25 : ....ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ !!!!!!

Η νέα υποχώρηση του δείκτη χαμηλότερα της  σημαντικής στήριξης των 306-7 μον. αποτελεί μία εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη, καθώς μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες να λαμβάνει χώρα σχηματισμός αναστροφής της πτωτικής πορείας του δείκτη.
Όπως όλα δείχνουν, μάλλον θα ξαναδοκιμάσει τα πρόσφατα χαμηλά, απ’ όπου είναι αρκετά πιθανό να προκύψει ανοδική αντίδραση που όμως αν δεν καταφέρει να υπερβεί τουλάχιστον τις δύο πρώτες αντιστάσεις των 306-7 και 316 μον. , θ’ αποτελέσει το κύκνειο άσμα του. 

Ενδεχόμενη παραβίαση των 274 μον. θα επιδεινώσει δραματικά την τεχν. εικόνα. Για την ουσιαστική βελτίωσή της απαιτείται η υπέρβαση της κατερχόμενης γραμμής τάσης F4 , ή έστω της διακεκαυμένης ζώνης 336-341 μον. , όμως ....
.......το γεγονός ότι από την νέα εβδομάδα, θα διέρχεται από την περιοχή και η αντίσταση του συστήματός μας στο εβδομαδιαίο γράφημα , θα καταστήσει ενδεχόμενη απόπειρα υπέρβασή της , εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση, αν όχι αδύνατη. 
Για την λύτρωση του δείκτη και για να τεθεί ξανά σε ανοδική τροχιά, δεν αρκεί η υπέρβαση της F4. Απαιτείται η υπέρβαση και της F2. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου