Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2014

FTSE25 : ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ ….

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ SHORT
Είσαστε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Για όσο διάστημα ο δείκτης διατηρείται χαμηλότερα της ( ασθενούς) αντίστασης των  306-7 μον. και εκείνης του συστήματός μας που σήμερα διέρχεται από τις 318 μον. ( μαύρο βέλος) , η τάση είναι έντονα πτωτική και η θέση σας δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Θα κινδυνεύσει μόνο σε ενδεχόμενη υπέρβαση της διακεκαυμένης ζώνης των 336-341 μον. Οι πιθανότητες να δοκιμαστεί εκ νέου κατά τις επόμενες συνεδριάσεις δεν είναι αμελητέες , γι’ αυτό θεωρώ μάλλον σκόπιμο οι βραχυπρόθεσμοι να κλείσουν τις θέσεις τους σε ενδεχόμενη υπέρβαση των 318 μον. Για τους υπομονετικούς θα πρότεινα ως stop, την κατερχόμενη F4 . Ελάχιστος στόχος σας οι 274-270 μον.

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ LONG 
Ενδεχόμενη παραβίαση των 274-270 μον. θα επιδεινώσει ακόμα περισσότερο την έτσι κι’ αλλιώς τραγική τεχν. εικόνα. Σε αυτήν την περίπτωση ο δείκτης ενδέχεται να κινηθεί προς τις 230 μον.
Το μοναδικό παρήγορο είναι ότι στον Γερμανικό δείκτη αναβλήθηκε ( για λίγες ημέρες ίσως και εβδομάδες)  το απαισιόδοξο σενάριο.
Αν δεν υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό μέτωπο , οι πιθανότητες να δοκιμαστεί η S1 , μέχρι το τέλος του έτους δεν είναι αμελητέες . Αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν έχει συμβεί ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου