Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014

ΓΔ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ...

Τις τελευταίες εβδομάδες επιμείναμε και επισημαίναμε σε κάθε ευκαιρία ότι ελάχιστη προϋπόθεση για την αναστροφή της βραχυπρόθεσμης πτωτικής τάσης αποτελεί η υπέρβαση της ζώνης που οριοθετείται από τον εκθ.ΜΚΟ30 ημ. και την αντίσταση του συστήματός μας. Επίσης ότι, κάθε προσέγγιση της προαναφερόμενης ζώνης θ’ αποτελεί ευκαιρία για λήψη short θέσεων …
Οι εξελίξεις δυστυχώς μας δικαίωσαν … αν και ειλικρινά ευχόμασταν να διαψευστούμε. Η πρώτη ανοδική αντίδραση τερμάτισε ακριβώς πάνω στον εκθ.ΜΚΟ30ημ. και η δεύτερη – μικρότερης ισχύος – τερμάτισε ακριβώς πάνω στην αντίσταση του συστήματός μας. 

Οι λιγοστές ελπίδες σχηματισμού αναστροφής της πτωτικής τάσης, μειώθηκαν με την νέα υποχώρηση του δείκτη χαμηλότερα των 925 μον. Θα μηδενίσουν μόνο με την έγκυρη πτωτική διάσπαση του τοπικού βυθού των 852 μον. 
Το επίπεδο των 925 μον. μετατρέπεται και πάλι σε κρίσιμη αντίσταση που κατά πάσα πιθανότητα θα δοκιμαστεί κατά την νέα εβδομάδα, μάλλον ανεπιτυχώς. 
Μόνο ένα θαύμα μπορεί πλέον να αποτρέψει ή έστω να καθυστερήσει την πτωτική πορεία του δείκτη προς την εξαιρετικά σημαντική και κρίσιμη για την μακροπρόθεσμη τάση ζώνη στήριξης των 818-780 μον., καθώς τα αίτια που τον έφεραν ως εδώ δεν έχουν , αλλά ούτε και αναμένεται να εκλείψουν 
Ικανή και αναγκαία συνθήκη για την  ουσιαστική βελτίωση της τεχν. εικόνας είναι η υπέρβαση της διαγωνίου F3 , της κατερχόμενης γραμμής τάσης F4 και της F2 .  
Σημεία κλειδιά για να τεθεί και πάλι σε αδιαμφισβήτητη ανοδική τροχιά ο δείκτης παραμένουν οι 1204 και οι 1328 μον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου