Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2014

FTSE25- ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Η παραβίαση της S1 , αποτελεί μία εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη, καθώς θέτει εν αμφιβόλω τις μακροπρόθεσμες ανοδικές προοπτικές του δείκτη. Ενδεχόμενη παραβίαση των στηρίξεων 340 και 336 θα επιδεινώσει ακόμα περισσότερο την τεχν. εικόνα καθώς από εκεί διέρχονται το F/R 38,2% ( του συνολικού ανοδικού από τις 167 στις 445 μον.) και το 61,8% ( του ανοδικού από τις 268 στις 445 μον.)
Για την ουσιαστική βελτίωσή της τεχν. εικόνας απαιτείται η υπέρβαση τουλάχιστον  των 391 μον. (50% του πτωτικού από τις 445 στις 336 μον.) , στην συνέχεια η υπέρβαση της κατερχόμενης F2 και τέλος της αντίστασης των 410 μον. ( 78,6% του πτωτικού από τις 431 στις 336 μον.). Τότε και μόνο τότε θα υπάρχουν βάσιμες ελπίδες ότι ο δείκτης έχει τεθεί και πάλι σε ανοδική τροχιά.

Αναφορικά με το εβδομαδιαίο γράφημα έχουμε να παρατηρήσουμε ότι η S1, μετατρέπεται πλέον σε αντίσταση και είναι πολύ πιθανό να δοκιμαστεί (μάλλον ανεπιτυχώς) κατά τις πρώτες συνεδριάσεις της νέας εβδομάδας.
Εφιστώ την προσοχή σας σε ενδεχόμενη προσέγγιση της F1. Είναι εξαιρετικά πιθανό να γίνει η αφετηρία για αξιόλογη ανοδική κίνηση , το μέγεθος της οποίας θα εξαρτηθεί από τις τότε επικρατούσες συνθήκες .
Κατά την συνεδρίαση της Παρασκευής , ο δείκτης κινήθηκε πτωτικά -όπως αναμέναμε- μέχρι τις 336 μον. και στην συνέχεια ακολούθησε ανοδική αντίδραση η οποία μάλλον θα συνεχιστεί και κατά την συνεδρίαση της Δευτέρας, ενδεχομένως μέχρι και την πρώτη αντίσταση των 348 μον.
Η πλησιέστερη σημαντική στήριξη εντοπίζεται στην F3 και η πλησιέστερη σημαντική αντίσταση δεν είναι άλλη από εκείνη του συστήματός μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου