Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014

Το δελτίο τύπου των παραστάσεων....(ΨΟΥΞ )

Το πρόβλημα που συναντά ένας θεατής όταν πηγαίνει στο θέατρο κρύβεται στο δελτίο τύπου των παραστάσεων. Στο δελτίο τύπου των παραστάσεων, τελειώνει και η εφευρετικότητα των συντελεστών της παράστασης..και η αποτελεσματικότητα της ιδέας του σκηνοθέτη.
Γράφει το δελτίο τύπου ας πούμε της έγκριτης στέγης γραμμάτων και τεχνών «το έργο παρουσιάζει την ιστορία του εμπορίου» ....εσύ τσιμπάς, πας ...και βλέπεις λίγο από την άνθηση του Αμερικάνου «εμποράκου» της δεκαετίας του 60 και λίγο τον θάνατό του δύο δεκαετίες αργότερα.
Οι Φοίνικες οι Βενετσιάνοι δεν ανήκουν στην ιστορία του εμπορίου .
Εσύ όμως αυτό είχες αγοράσει...διότι πουθενά δεν αναγραφόταν η υποπερίοδος που εξέταζε η παράσταση. Η δημιουργία του δελτίου τύπου είναι συνήθως στις μέρες μας η αρχή και το τέλος της παράστασης .
Το ίδιο και στην πολιτική. Η είδηση για πρόταση μομφής ή ψήφο εμπιστοσύνης είναι περισσότερο ενδιαφέρουσα από την πολιτική διαδικασία και το αποτέλεσμα της.
Συμπέρασμα: Πτώση (ή Ανοδος) από εβδομάδα και κοντά στην λήξη.
Πρόβλεψη: Πτώση (γιατί η κρίση και οι ψευτομαγκιές άρχισαν ακριβώς επειδή δεν του βγαίνουν τα κουκιά για πρόεδρο...οχι επειδή ήταν αναγκαία η ψήφος εμπιστοσύνης ....Χρόνο ναι ! θα πάρουν ...ο μήνας θα βγει σίγουρα πιθανά και ο χρόνος ...το εφεκτ του Ιανουαρίου όμως θα είναι Γεναριάτικο...!! ...
υ.γ. και ....Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε για μια στιγμή πως υπολογίζω κάτι που δεν το έχει υπολογίσει η Αγορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου