Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014

FTSE25 - ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ.

Η παραβίαση της S1 κατέστησε δραματική την τεχν. εικόνα και επιτάχυνε την ορμή της πτώσης. Έχω την αίσθηση ότι θα μας απασχολήσει και πάλι στο μέλλον , αυτήν την φορά σαν σημαντική αντίσταση . 
Η υπέρβαση της F2 , αποτελεί το μεγάλο ζητούμενο για να τεθεί και πάλι σε ανοδική τροχιά ο δείκτης. Στον αντίποδα, ενδεχόμενη παραβίαση των 274-70 μον. θ’ αποτελέσει την χαριστική βολή στην μεσοπρόθεσμη τάση . 
Στις 337 μον. εντοπίζεται η πρώτη σημαντική αντίσταση στο εβδομαδιαίο γράφημα. Η υπέρβασή της, με ένα τουλάχιστον εβδομαδιαίο κλείσιμο πάνω απ’ αυτήν, αποτελεί την ελάχιστη προϋπόθεση για την σχετική βελτίωση της τεχν. εικόνας. 
Αναφορικά με το ημερήσιο γράφημα ο δείκτης ήδη προσέγγισε την πρώτη σημαντική αντίσταση των 306,78 μον. γεγονός που – αν και δεν είναι το πιθανότερο σενάριο- θα μπορούσε να δικαιολογήσει την υποχώρησή του από τις πρώτες ώρες της νέας εβδομάδας.
Σε ενδεχόμενη υπέρβασή της , ο δείκτης θα κινηθεί προς τις επόμενες σημαντικές αντιστάσεις των 316 ( 23,6% ) και 320 μον. Μετά αρχίζουν τα δύσκολα ….
Στο γράφημα επισημαίνονται οι δύο ισχυρότατες ζώνες αντίστασης. Η πρώτη εκτείνεται από τις 331 έως και τις 341 μον. Θα χρειαστεί πολύς χρόνος και χρήμα για την υπέρβασή της και προπαντός μία θετική, απρόσμενη είδηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου