Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014

ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ( ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΗΣ)

Συνοπτικό Report που εμφανίζει τις αποκλίσεις - μαιμουδιές της Ελληνικής Οικονομίας. Καθότι μέρος των στοιχείων δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν-τεκμηριωθούν επιστημονικά δεν συμπεριέλαβα τα στοιχεία αυτά στο μεγάλο χθεσινό Report που υπογράφω επαγγελματικά. Θεωρήστε το σημερινό λοιπόν σαν προσωπικά ερωτηματικά - επαγγελματικά ανυπόγραφο.
Όποιοι διαβλέπουν κινδύνους για την περιουσιακή τους κατάσταση με βάση τα ανωτέρω ας φροντίσουν για την προστασία τους. Οι υπόλοιποι παρακαλώ ας αγνοήσουν το Report.
Πιστεύω ότι η επόμενη τριετία θα είναι εποχή αντίστοιχη της πρώτης τετραετίας του ΠΑΣΟΚ με σοσιαλιστικούς πειραματισμούς και πολιτικούς ερασιτεχνισμούς, στο τέλος της οποίας και μετά από μεγάλη πτώση θα έχουν δημιουργηθεί οι συνθήκες για επίτευξη εξαιρετικά υψηλών αποδόσεων στο Χρηματιστήριο και σε ακίνητα μικρών τετραγωνικών, υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι θα έχουμε παραμείνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ισχυρού νομίσματος.
Προσωπικά επειδή δεν θέλω να αναλάβω το ρίσκο εγκλωβισμού σε χώρα με κομμουνιστική διακυβέρνηση προσανατολίζομαι να δηλωθώ κάτοικος Γερμανίας μόλις προκηρυχθούν εκλογές.
Κ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου