Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014

Γ.Δ. - ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝ. ΕΙΚΟΝΑΣ !!!!

Η νέα  παραβίαση των 925 μον. (και των 306-7 μον. του FTSE25 ), αποτελεί εξαιρετικά αρνητική τεχνική εξέλιξη. Ανοίγει διάπλατα τις πόρτες προς την επόμενη σημαντική στήριξη των 818 μον. Μετατρέπονται σε σημαντικότατες αντιστάσεις που κατά πάσα πιθανότατα θα δοκιμαστούν (μάλλον ανεπιτυχώς) κατά τις αμέσως επόμενες συνεδριάσεις !!!
Το ενδεχόμενο σχηματισμού διπλού βυθού είναι σενάριο με ελάχιστες πιθανότητες επαλήθευσης αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζεται από τους short , καθώς η τιμή στόχος είναι προς τις 1120 μον.

Για την λύτρωση του δείκτη απαιτείται η διαφυγή του από το καλά αφοριζόμενο κανάλι που οριοθετείται από τις μαύρες γραμμές, αλλά δεν διαφαίνεται πουθενά ο καταλύτης. Απεναντίας, αντί να κλείνουν τ’ ανοιχτά μέτωπα , καθημερινά ανοίγουν νέα …
Η πρώτη φορά που αναφέρθηκα στις ομοιότητες με την περίοδο της δεκαετίας του 90 , ήταν πριν από δύο χρόνια περίπου . Οι εξελίξεις δικαίωσαν την εκτίμηση ότι λαμβάνει χώρα ανάλογος μακροχρόνιος σχηματισμός …
Ένα κοντινό πλάνο εκείνης της περιόδου καταδεικνύει την σημασία των Fibonacci retracements ( Η μέτρηση έχει γίνει με βάση τα ενδοσυνεδριακά αλλά και με βάση τα κλεισίματα) 
Προσέξτε την ταλάντωση μεταξύ των F/R 50 και 61,8 % ( βέλη). Είναι πολύ πιθανό να επαναληφθεί κατά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου