Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

ΔΤΡ- "ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ....!!!"

Φαντάσου λέει, να είχαν προκύψει -έστω και μικρές- κεφαλαιακές ανάγκες , τι είχε να γίνει !!!
Τελικά λύθηκε το μυστήριο σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να μην κρατικοποιήσει τις τράπεζες, όταν έρθει στην εξουσία . Δεν θα χρειαστεί …..Διαβάστε το παρακάτω δημοσίευμα με τίτλο «Μπλόκο» ΣΥΡΙΖΑ στην ιδιωτικοποίηση των τραπεζών….και θα καταλάβετε ….

Και όταν λέμε : «Η υπέρβασή της με την πρώτη προσπάθεια και αν δεν προηγηθεί αξιόλογη διόρθωση – τουλάχιστον μέχρι την στήριξη του συστήματός μας – φαντάζει απίθανη….», το εννοούμε !!! Ο δείκτης έκλεισε ακριβώς πάνω της ….
----------
"....η διαφθορά στον δημόσιο τομέα και οι πελατειακές σχέσεις παραμένουν. Εν τω μεταξύ, στον ιδιωτικό τομέα, οι πλούσιοι Έλληνες δεν έκαναν καμία θυσία για να βοηθήσουν το έθνος τους σε αυτήν τη στιγμή ανάγκης, ....Οι πελατειακές σχέσεις και ο εγωισμός των πλουσίων επιβίωσαν από όλα τα δεινά του 20ού αιώνα - δύο παγκόσμιους πολέμους, ξένη κατοχή, εμφύλιο πόλεμο και χούντα. Μην απορείτε εάν επιβιώσουν και από την τρόικα, αφού φύγουν οι τελευταίοι ξένοι ηγεμόνες της χώρας...." http://www.euro2day.gr/ftcom
--------------
Από τα πρωινά ενδοσυνεδριακά σχόλια: DAX - ΩΡΑ 13.42 - Η παραβίαση των 8903 μον. ( με κλείσιμο) θα επιδεινώσει σημαντικά την τεχν. εικόνα. 
Μαντέψτε που έκλεισε ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου