Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ H&S.

Το σημαντικότερο τεχνικό γεγονός της συνεδρίασης, είναι αναμφίβολα η υπέρβαση της κατερχόμενης γραμμής τάσης F2. Θεωρητικά , άνοιξε ο δρόμος προς την τοπική κορυφή των 12,26  με ενδιάμεσο σταθμό τα 11,60 .
Όσο αφορά τον Γεν. δείκτη, έλαβε χώρα μία απελπισμένη προσπάθεια να αναιρέσει τις πρόσφατα διασπασθείσες σημαντικές στηρίξεις , αρχής γενομένης από εκείνη των 1145-6 μον.
Το πιθανότερο σενάριο είναι η ανοδική αντίδραση να εξαντληθεί στις 1146 μον.
Το αμέσως επόμενο ( από πλευράς πιθανοτήτων) είναι να εξαντληθεί στην γραμμή του λαιμού (1160 μον περίπου) . Στην καλύτερη των περιπτώσεων , θα εξαντληθεί στο άνω τοίχωμα Κ2 του πιθανολογούμενου πτωτικού καναλιού Κ1Κ2που απεικονίζεται στο γράφημα με μαύρες γραμμές.
Ανάλογη εικόνα και στον FTSE25 . Αντέδρασε « ….ακριβώς από εκεί που έπρεπε ν’ αντιδράσει» , δηλ. από την τοπική κορυφή των 361,5 , διασώζοντας – έστω προσωρινά- τις ελπίδες των long ότι το κύμα που ξεκίνησε από τις 336 μον. είναι προωθητικό ….
Για όσο διάστημα ο δείκτης δεν μας δίνει κλεισίματα υψηλότερα των 370,5 μον. , ο στόχος των 358 μον. παραμένει ενεργός….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου