Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ Χ.Α.Α ΑΠΟ ΤΗΝ ....ΠΡΙΖΑ !!!!

Πράγματι Θ.Σταυρόπουλε, …. «η αγορά είναι κλινικά νεκρή». Αν ήμουν ο θεράπων ιατρός της , θα είχα σταματήσει από καιρό την μηχανική καρδιο-αναπνευστική της υποστήριξη ….
Υπεραντιδρά σε κάθε αρνητική είδηση και αδιαφορεί παγερά σε κάθε θετική …Ο ορισμός της bear market ….
Οι αφορμές για το σημερινό sell-off ήταν το κακό διεθνές κλίμα και οι φήμες που οργίαζαν από το πρωί , περί πρόωρων εκλογών στις 23 Νοεμβρίου.
Από τεχνική άποψη, ο δείκτης κινείται απειλητικά και πάλι προς την S1. Είναι αμφίβολο αν αντέξει για έκτη φορά….Σε κάθε νέα προσπάθεια οι πιθανότητες διάσπασης αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο ….

Όπως όλα δείχνουν , κατά την αυριανή συνεδρίαση θ’ απειληθεί και το τελευταίο ανάχωμα των ταύρων, η εξαιρετικά σημαντική στήριξη των 348 μον. Όπως θα έλεγε κι’ ο καλός μας Ιταλός φίλος ο Olvino , ο τεός να βάλει το χέρι του….
…..και το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι, με την υποχώρηση του ΟΤΕ χαμηλότερα της F2, κατά πάσα πιθανότητα ακυρώθηκε το  σημαντικότερο θετικό τεχνικό γεγονός , που είχε λάβει χώρα τις τελευταίες εβδομάδες στο Ελληνικό χρηματιστήριο. 
H F2 , μετατρέπεται και πάλι σε σημαντική αντίσταση , που αν σε εύλογο χρονικό διάστημα, δεν καταφέρει να την υπερβεί εκ νέου , τότε η παραβίαση της κάτω πλευράς του τριγωνικού σχηματισμού θα είναι απλά ζήτημα χρόνου ....
…….και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, επιδεινώθηκε ραγδαία η τεχν. εικόνα του Γερμανικού δείκτη. Δυστυχώς οι φόβοι μας επαληθεύτηκαν. Ενεργοποιήθηκε ο σχηματισμός H&S , με αποτέλεσμα την παραβίαση του απλού ΜΚΟ200 ημ. Ας ευχηθούμε ο εκθετικός που διέρχεται από τις 9430 μον. , ν’ ανακόψει τους πωλητές ….αν και ....
......η παραβίαση των 9588 δίνει ως ελάχιστο στόχο τις 9402 μον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου