Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014

Γ.Δ. - ΤΑ ‘ΚΑΝΕ ΜΟΥΣΚΕΜΑ !!!

Στην εκπνοή του φίλτρου χρόνου των 3 ημερών από την υπέρβαση της τοπικής κορυφής των 1177-1184 μον. και του εκθ.ΜΚΟ 200 ημ. , ο γεν. δείκτης υποχώρησε εκ νέου χαμηλότερα αυτών , με εξαιρετικά βίαιο τρόπο και αυξημένο όγκο συναλλαγών, γεγονός που θέτει ευθέως σε αμφισβήτηση το αν και κατά πόσο ήταν έγκυρη η ανοδική διάσπαση των , ή αν επρόκειτο για μία ακόμα καλοστημένη bull trap . 

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά διέσπασε οριακά και την ανερχόμενη γραμμή τάσης S3 , σημαίνοντας συναγερμό στο στρατόπεδο των long.
 Η πλησιέστερη στήριξη εντοπίζεται στον ΜΚΟ50 ημ. που διέρχεται από τις 1162 μον. Σε ενδεχόμενη παραβίασή του, οι πωλητές θα έχουν να αντιμετωπίσουν μία εξαιρετικά δύσκολη αντίπαλο. Δεν είναι άλλη από την στήριξη του συστήματός μας ( πράσινο βέλος) η οποία συνεπικουρούμενη από τον εκθ. ΜΚΟ30 ημ. και το επίπεδο διόρθωσης 78,6% του ανοδικού ΒΓ, είναι εξαιρετικά πιθανό να τερματίσει την διόρθωση  ή έστω να καθυστερήσει την πτώση , με το να γίνει η αφετηρία για μία βραχυπρόθεσμη ανοδική αντίδραση. 
Αν αυτή η τελευταία δεν καταφέρει να υπερβεί και πάλι την αντίσταση του συστήματός μας ( μαύρο βέλος) , τότε – και μόνο τότε- θα σημαίνει ότι οι πωλητές έχουν το πάνω χέρι…με ότι αυτό συνεπάγεται για την περαιτέρω πορεία του δείκτη. 
Οι ελπίδες κατάκτησης των 1220 μον. στο εγγύς μέλλον, θα μειωθούν σημαντικά μόνο σε ενδεχόμενη παραβίαση και της στήριξης που παρέχει ο τοπικός βυθός των 1145 μον. και το επίπεδο διόρθωσης 38,2% που διέρχεται από τις 1143 μον. 
Σφοδρότατη η σύγκρουση του δείκτη με την αντίσταση του συστήματός μας στο εβδομαδιαίο γράφημα. Η αντίστοιχη στήριξη εντοπίζεται στις 1137 μον.
Το τι σημαίνει στην πράξη η υπέρβαση της αντίστασης ή παραβίαση της στήριξης του συστήματός μας , μπορείτε να το διαπιστώσετε πολύ εύκολα, ρίχνοντας μια απλή ματιά στο παραπάνω εβδομαδιαίο γράφημα των τελευταίων ετών. 
Συνεχίζεται  στο Private ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου