Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

Μ’ ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΜΠΛΟΝΖΟΝ ….

…..που θα το ζήλευε και ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου, η αντίσταση του συστήματός μας  απέκρουσε την ανοδική αντίδραση που ξεκίνησε χθες από τις 1152 μον.
Όμως το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της συνεδρίασης δεν ήταν αυτό. αλλά η καθίζηση του τζίρου που συνάδει με την δημιουργία του  δεξιού ώμου , ενός εκκολαπτόμενου (?) σχηματισμού H&S. 
Η πλησιέστερη στήριξη εντοπίζεται στις 1159 μον. απ’ όπου εκτός από την στήριξη του συστήματός μας διέρχεται ο εκθ.ΜΚΟ30 ημ. , ο απλός ΜΚΟ50 ημ. και η ανερχόμενη γραμμή τάσης S4. Ελάχιστα χαμηλότερα, διέρχεται η γραμμή του λαιμού , του προαναφερόμενου εν δυνάμει σχηματισμού. Ενδεχόμενη παραβίασή των θα επιδεινώσει την τεχν. εικόνα και θα επιταχύνει την πτώση , με στόχο την επόμενη στήριξη των 1143-5 μον.
Υπενθυμίζεται ότι η κρισιμότερη αντίσταση – κρατά το κλειδί προς τις 1220 μον. – παραμένει εκείνη των 1186 μον.

Ανάλογη εικόνα και στο εβδομαδιαίο γράφημα. Η ανοδική αντίδραση που ξεκίνησε από τις 1044 μον., τερμάτισε – έστω προσωρινά – στην αντίσταση του συστήματός μας.
Το μοναδικό παρήγορο γεγονός είναι ότι, ο σηματωρός ΟΤΕ απειλεί με αξιώσεις την εξαιρετικά σημαντική αντίσταση της κατερχόμενης γραμμής τάσης F2 . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου