Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

AFTER PARTY DEPRESSION ....

"....Ας κρατήσουν οι χοροί ….Η πραγματική εικόνα της αγοράς και οι προθέσεις της θα φανούν κατά τις πρώτες συνεδριάσεις της νέας εβδομάδας. Αφού κατακαθίσει ο κουρνιαχτός …"

Κατακάθισε ο κουρνιαχτός και φάνηκε ….πόσο γυμνός είναι ο βασιλιάς. Η νέα υποχώρηση του δείκτη χαμηλότερα των 370 μον., αποτελεί αναμφίβολα μία αρνητική εξέλιξη. Το παρήγορο είναι ότι κρατήθηκε υψηλότερα της στήριξης του συστήματός μας . Ενδεχόμενη παραβίασή της θα επιδεινώσει την τεχν. εικόνα, γεγονός που δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε καθώς οι ενδείξεις οικονομικής επιβράδυνσης στην Κίνα ασκούν πιέσεις στα διεθνή χρηματιστήρια….
Η πλαγιο-ανοδική κίνηση του δείκτη προς την Κ2 , παραμένει ως το πιθανότερο σενάριο , όμως θα ξεθωριάσει σε ενδεχόμενη επέκταση της διόρθωσης χαμηλότερα της στήριξης των 363,5 μον.
Θα επαναλάβουμε από την εβδομαδιαία ανασκόπηση ότι : " Ενδεχόμενη παραβίαση των 358-7 μον., θα επιταχύνει την πτώση και θα οδηγήσει τον δείκτη προς την επόμενη σημαντική ( και ίσως τελευταία) στήριξη των 350-348 μον. Αντίθετα, ενδεχόμενη υπέρβαση των 384 μον. θα βελτιώσει θεαματικά την τεχν. εικόνα και  θα οδηγήσει τον δείκτη τουλάχιστον μέχρι την σημαντική αντίσταση των 395 μον. όπου καραδοκεί – πλην όλων των άλλων – και ο απλός ΜΚΟ200 ημ. Σημειωτέον ότι ο εκθετικός συμπίπτει με την Κ2." 
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ ….
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ SHORT 
Είσαστε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Για όσο διάστημα ο δείκτης διατηρείται χαμηλότερα της ζώνης που οριοθετείται από τον εκθ.ΜΚΟ30 ημ. και την αντίσταση του συστήματός μας, η θέση σας δεν ενέχει κανέναν κίνδυνο. Θα κινδυνεύσει σοβαρά σε ενδεχόμενη υπέρβαση της Κ2 και της αντίστασης των 384 μον. Στόχος σας οι 350-348 μον. Αν επιδεινωθεί σημαντικά ο διεθνής παράγοντας, είναι απόλυτα εφικτός….
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ LONG
Η θέση σας είναι αντίθετη προς την βραχυπρόθεσμη τάση που παραμένει πτωτική , γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους. Νέα αποτυχημένη υπέρβαση των 374,5 μον., θ’ αποτελέσει το κύκνειο άσμα του δείκτη….Παρ’ όλα αυτά, για όσο διάστημα διατηρείται υψηλότερα των 357-8 μον. οι ελπίδες σας είναι βάσιμες. Στόχος σας οι 378 , ίσως και οι 384 μον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου