Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014

FTSE25- ….ΕΥΤΥΧΩΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ….

Τον λόγο από αύριο θα τον έχουν (μάλλον) οι αγοραστές. Για να δούμε τι έχουν να μας πουν….

Αποσπάσματα από την εβδομαδιαία ανασκόπηση : 
".....Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο γράφημα, η πρόσφατη ανοδική αντίδραση εντάσσεται κατά πάσα πιθανότητα στα πλαίσια ενός retest (goodbye kiss ) των S και K2 , όπου συμπτωματικά συγκλίνουν στις 361 μον. ( ενδοσυνεδριακό υψηλό της Πέμπτης). Ανάλογα παραδείγματα  από το πρόσφατο παρελθόν, επισημαίνονται στο γράφημα με κόκκινους κύκλους. Προσέξτε τις αλλεπάλληλες αποτυχημένες προσπάθειες του δείκτη για την ανακατάληψη της Κ1 "
"....η προσέγγιση σημαντικών αντιστάσεων και κυρίως το γεγονός της ραγδαίας επιδείνωσης του γεωπολιτικού παράγοντα , δεν αφήνουν ιδιαίτερα περιθώρια αισιοδοξίας και ερωτηματικά για το πώς θα κυλήσουν οι πρώτες συνεδριάσεις της νέας εβδομάδας, εκτός και αν υπάρξουν εν τω μεταξύ θεαματικές εξελίξεις.  Θα ήταν ευχής έργο να διατηρηθούν απαραβίαστες οι στηρίξεις των 348 μον. (50% του πρόσφατου ανοδικού) και κυρίως εκείνη των 341 μον. Ενδεχόμενη παραβίαση της τελευταίας, θα επιδεινώσει σημαντικά την έτσι κι’ αλλιώς δραματική τεχν. εικόνα...."
" ...F1 , είναι εξαιρετικά σημαντική και ισχυρή στήριξη..... ενδέχεται να τερματίσει σε αυτήν η πτωτική κίνηση που λαμβάνει χώρα από τις 431 μον., ή τουλάχιστον να γίνει η αφετηρία για την επόμενη αξιόλογη ανοδική αντίδραση. ..." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου