Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2014

ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ : ΤΟΠΙΚΟΣ ΒΥΘΟΣ ΕΝ’ ΟΨΕΙ !!!!

Το παραπάνω μηνιαίο γράφημα, απαντά στο ερώτημα : Γιατί ο δείκτης αντέδρασε ανοδικά από τις 1073,98 μον., παρά το γεγονός ότι διέσπασε την ανερχόμενη μακροπρόθεσμη γραμμή τάσης S ? Απάντηση : Για να διατηρηθεί το πλαγιοανοδικό κανάλι Κ1/Κ2 .

Το παραπάνω ημερήσιο γράφημα, απαντά στο ερώτημα : Γιατί ο δείκτης έκλεισε ακριβώς στις 1093,51 μον. ???? Απάντηση: Για να διασωθεί –έστω προσωρινά- η ανερχόμενη , μακροπρόθεσμη γραμμή τάσης S. Ενδεχόμενη παραβίασή της θ’ αποτελέσει ένα εξαιρετικά σημαντικό , αρνητικό γεγονός που θα επιδεινώσει ακόμα περισσότερο την έτσι κι’ αλλιώς δραματική τεχν. εικόνα.
Η μεγάλη κάτω σκιά στο σημερινό candlestick , απόρροια του αγοραστικού ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε από τις 14.00 μέχρι και την λήξη της συνεδρίασης, είναι πολύ πιθανό να υποδηλώνει την δημιουργία τοπικού βυθού πέριξ των 1077-1062 μον. όπως .....
….όπως στο παραπάνω παράδειγμα. Προσέξτε ότι ο δείκτης συνέχισε την διολίσθησή του με ηπιότερους ρυθμούς για μερικές ημέρες ακόμα , αλλά δεν έκλεισε χαμηλότερα του κάτω ορίου της σκιάς.  
Ενδεχόμενη ανοδική αντίδραση, κατά πάσα πιθανότητα θα τερματίσει α) στις 1120-23 μον. β) στις παρυφές της προηγηθείσας συσσώρευσης 1138-1149 είτε γ) στην καλυτέρα των περιπτώσεων , στις 1183 μον.
Για την ουσιαστική βελτίωση της τεχν. εικόνας απαιτείται η υπέρβαση των 1220 μον. και για την λύτρωση απαιτείται η υπέρβαση της κατερχόμενης γραμμής τάσης R . Υπό τις παρούσες συνθήκες κάτι τέτοιο  φαντάζει μάλλον  ουτοπία. Επομένως,  ενδεχόμενη προσέγγιση των – σενάριο διόλου απίθανο κατά τις επόμενες εβδομάδες– θα πρέπει να εκληφθεί ως τελευταία ευκαιρία για απεγκλωβισμό !!!!Δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω ότι υπάρχει σοβαρότατο ενδεχόμενο να τερμάτισε ένας ακόμα χρηματιστηριακός κύκλος , σε όλες τις αγορές του πλανήτη και ότι θ’ ακολουθήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, η διανομή τίτλων ( αν δεν έχει ήδη συμβεί).
Σε ενδεχόμενη παραβίαση των 1062 μον. , παρά το γεγονός ότι μεσολαβούν σημαντικότατες στηρίξεις όπως εκείνες των 1052 και 1033 μον. , η ελάχιστη τιμή στόχος είναι στις 965 μον. περίπου….
Με αφορμή ένα σχόλιο που διάβασα στην πραγματικά εξαιρετική ανάλυση του Α. Υφαντή σχετικά με τις 1014 μον. θα ήθελα να προσθέσω ότι, αποτελούν σημαντική στήριξη για έναν ακόμα λόγο-που επισημαίνεται στο παραπάνω μηνιαίο γράφημα-  εκτός από αυτόν που περιγράφει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου