Κυριακή, 17 Αυγούστου 2014

ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ : ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ( ΒΑΣ. ΜΑΡΚΑΚΗΣ)

Απόσπασμα από την εβδομαδιαία ανασκόπηση της περασμένης Κυριακής , με τίτλο « Την πάσα ελπίδα μου, εις σε ανατίθημι…» :   
«……ο δείκτης έκλεισε ακριβώς πάνω στην γραμμή λαιμού του εν δυνάμει σχηματισμού ΩΚΩ που απεικονίζεται στο γράφημα με μαύρα βέλη. Το γεγονός αυτό από μόνο του αποτελεί μια καλή δικαιολογία για άμεση αντίδραση……» 
Οι «προσευχές» μας , εισακούσθηκαν… Ο δείκτης πράγματι αντέδρασε ανοδικά ακριβώς από την γραμμή του λαιμού του προαναφερθέντος σχηματισμού, αποφεύγοντας προς το παρόν τα χειρότερα.

Η ανοδική αντίδραση κατά πάσα πιθανότητα εντάσσεται μέσα στα πλαίσια ενός retest της S , δηλ. πρόκειται μάλλον για μια αγωνιώδη προσπάθεια του δείκτη να διατηρηθεί εντός του ανοδικού καναλιού , προκειμένου να διασωθεί η μεσο-μακροπρόθεσμη ανοδική πορεία του. 
Προσέγγισε ήδη σε απόσταση αναπνοής την πρώτη σημαντική αντίσταση των 1123 μον. απ’ όπου εκτός από το πτωτικό gap, διέρχεται και η αντίσταση του συστήματός μας. Είναι πολύ πιθανό να γίνει η αφετηρία για μία διόρθωση , που καλά θα ήταν να μην επεκταθεί χαμηλότερα των πρώτων στηρίξεων 1090 και 1080 μον. ή έστω να μην παραβιαστεί εκ νέου η σημαντική στήριξη των 1062 μον., γιατί σε αυτήν την περίπτωση .....
…..γιατί σε αυτήν την περίπτωση, ο δείκτης θα κινηθεί απειλητικά προς την εξαιρετικά κρίσιμη στήριξη των 1030 , ίσως και των 1014 μον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου