Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2014

ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ...

Ένα από τα δεκάδες σενάρια που με βασανίζει τις τελευταίες ώρες είναι εκείνο που πιθανολογεί μία βραχυπρόθεσμη ανοδική αντίδραση από τον τοπικό βυθό των 1066-62 μον. μέχρι την αντίσταση των 1123 μον. (max.1184 μον.) και στην συνέχεια νέα πτωτική βύθιση προς τις 965 μον., απ’ όπου θα ξεκινήσει νέα ( μάλλον αποτυχημένη ) απόπειρα υπέρβασης των θρυλικών 1220 μον.
Το σενάριο ακυρώνεται με την υπέρβαση των 1184 μον.
Η υπέρβαση της κατερχόμενης γραμμής τάσης R , αποτελεί την αναγκαία και μοναδική συνθήκη για τον τερματισμό του πτωτικού , αυτοτροφοδοτούμενου σπιράλ …που υπό τις παρούσες συνθήκες είναι μάλλον ουτοπία. Ενδεχόμενη προσέγγισή της κατά τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες, (σενάριο πολύ πιθανό) , θ’ αποτελέσει την τελευταία ευκαιρία των ταύρων ν’ απεγκλωβιστούν.


@ THITA DELTA
Κάτι ανάλογο με το σενάριο που περιγράφω παραπάνω, είχε συμβεί το 99. Καθώς ο δείκτης εξακολουθεί να συμπεριφέρεται παρόμοια ( βλ.1220 μον.) έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε μήπως εξακολουθήσει να κινείται στο ίδιο μοτίβο. Η ανοδική αντίδραση που αναμένουμε είναι ανάλογη με αυτήν που επισημαίνεται ….
Εντυπωσιακή η αυτοπεποίθηση και κυρίως το μένος των πωλητών. Λές και θέλουν να τιμωρήσουν για κάποια πολιτική απόφαση που ελήφθη για τις τράπεζες , την οποία εμείς αγνοούμε ….
Στις 132 μον. εντοπίζεται η τελευταία ελπίδα των long…Οι 150 μον. μετατρέπονται πλέον σε σημαντική αντίσταση. Θα ριψοκινδυνεύσουμε την εκτίμηση ότι είναι παντελώς απίθανο να ξαναδούμε τον δείκτη κατά τις επόμενες εβδομάδες υψηλότερα των 162 μον.
ΕΤΕ- ΩΡΑ 16.40 – Εντυπωσιακή ανοδική αντίδραση από την στήριξη των 2.11 Θα ήταν ευχής έργον να διατηρηθεί στο κλείσιμο και εκείνη των 2,22 ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου