Τρίτη, 5 Αυγούστου 2014

ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ, ( κάποτε θ’ αποκτήσουν αρχαιολογική αξία) !!!!

".....Εάν δεν υπάρξει αντίδραση ούτε από αυτή την... εσχατιά τότε θα πρέπει να ψάχνουμε (και) για άλλους λόγους, πέραν αυτών που μέχρι τώρα ξέρουμε....." Πηγή Euro2day 

Δεν ξέρω αν έχει πλέον νόημα η αναζήτηση στηρίξεων , καθώς μόνο τα margin calls αρκούν για να ανατροφοδοτούν το sell-off !!!
Κατά την αυριανή συνεδρίαση της Τετάρτης, ο δείκτης θα αντιπαρατεθεί με μία ακόμα σημαντική και κρίσιμη στήριξη , εκείνη της μακροπρόθεσμης γραμμής τάσης S. Ενδεχόμενη παραβίασή της θα επιδεινώσει ακόμα περισσότερο την δραματική τεχν. εικόνα και θα επιταχύνει την πτώση προς τον τοπικό βυθό των 1066 μον. Αν αντέξει , θα γίνει η αφετηρία για ανοδική αντίδραση που δύσκολα θα υπερβεί τις πρώτες αντιστάσεις των 1149 και 1164 μον. 
Η πλησιέστερη (ασθενής) στήριξη εντοπίζεται στις 1120 μον. και αντίσταση στις 1138. 
Η μακροπρόθεσμη γραμμή τάσης , συμπίπτει με την στήριξη του συστήματός μας στο μηνιαίο γράφημα με ότι αυτό συνεπάγεται σε ενδεχόμενη παραβίασή των.
Επ’ ευκαιρίας να επαναλάβουμε ότι τα κρίσιμα επίπεδα για την μεσοπρόθεσμη τάση ( όπως εμείς την αντιλαμβανόμαστε) εντοπίζονται στις 1052 και 1033 μον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου