Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ …(ΒΑΣ. ΜΑΡΚΑΚΗΣ)

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ LONG …
Η υπέρβαση των 1150 μον. βελτίωσε σχετικά την τεχν. εικόνα, όμως για να εκλείψει οριστικά ( ή έστω ν’ απομακρυνθεί χρονικά)  ο κίνδυνος του …τριψήφιου δείκτη , απαιτείται η υπέρβαση τουλάχιστον των 1268 μον., γεγονός που προϋποθέτει με την σειρά του αν μη τι άλλο,  την ύφεση των γεωπολιτικών εντάσεων. 
Διατηρήστε την θέση σας για όσο διάστημα ο δείκτης παραμένει υψηλότερα της ζώνης που ορίζεται από την ανερχόμενη γραμμή τάσης S3 , τον εκθ.ΜΚΟ30 , το fibo 38,2% του πτωτικού ΖΗ και την στήριξη του συστήματός μας. Η θέση σας θα κινδυνεύσει σοβαρά μόνο σε ενδεχόμενη διαδοχική παραβίαση των 1120, 1082 και 1062 μον. 
Κατοχυρώνετε, ένα μέρος τουλάχιστον από τα κέρδη σας, όταν ο δείκτης προσεγγίζει τις σημαντικές αντιστάσεις που επισημαίνονται στο γράφημα. 
ΠΡΟΣ ΤΟΥ SHORT ...
Είσαστε ακόμα οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Όμως μία αιφνιδιαστική διπλωματική λύση στην Ουκρανική κρίση ή ακόμα χειρότερα, η έναρξη της ποσοτικής χαλάρωσης από την ΕΚΤ, νωρίτερα του αναμενομένου, θα είχε ολέθριες συνέπειες στο χαρτοφυλάκιό σας. Ένας ακόμα παράγοντας που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε εφιάλτη , είναι η ανεύρεση των απαιτουμένων 180 βουλευτών, για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. 
Διατηρήστε την θέση σας για όσο διάστημα ο δείκτης δεν δίνει κλεισίματα υψηλότερα των 1186 μον. Στην αντίθετη περίπτωση θεωρώ ότι είναι μάλλον σκόπιμο να κλείσει άμεσα , καθώς ο δείκτης θα κινηθεί τουλάχιστον προς τις 1210-1220 μον. 
Καλή τύχη σε όποιο στρατόπεδο και αν ανήκετε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου