Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΤΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ….

Στους νοητικά καθυστερημένους αναγνώστες μας , υποσχόμαστε ότι θα καθιερώσουμε δελτίο τεχνικής ανάλυσης στην νοηματική γλώσσα. Έως τότε, θα επαναλάβουμε ότι ο Γεν. δείκτης αντέδρασε ανοδικά από τις 1070 μον. προκειμένου να διατηρηθεί μέσα στο πλαγιοανοδικό κανάλι Κ1Κ2. Ο FTSE25 , αντέδρασε ανοδικά για τους δικούς του λόγους , ο ΔΤΡ για τους δικούς του,  η ΕΤΕ για τους δικούς της λόγους κ.λ.π. …Κατανοητό ή να το επαναλάβω ?

Η παραβίαση ( με κλείσιμο) της μακροπρόθεσμης γραμμής τάσης , αποτελεί αναμφίβολα μία αρνητικότατη εξέλιξη που επιδεινώνει σημαντικά την έτσι κι’ αλλιώς δραματική τεχν. εικόνα. Κατανοητό ή να το επαναλάβω ?
Η αιτία της αποκαρδιωτικής εικόνας της αγοράς είναι ότι "....ο κ. Ντράγκι άφησε να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει πρόσθετη λήψη μέτρων χαλάρωσης στο άμεσο μέλλον, καθώς η ΕΚΤ θα περιμένει τις επιδράσεις των προηγούμενων κινήσεών της...." Πηγή Euro2day 
Σαν αποτέλεσμα είχαμε, όλες οι αγορές που μέχρι τότε κρεμόντουσαν από τα χείλη του, περιμένοντας ν’ ακούσουν την μαγική λέξη της ποσοτικής χαλάρωσης , να βυθιστούν απογοητευμένες στο κόκκινο…
Οι προσδοκίες  μας για σχηματισμό τοπικού βυθού στις 1073-1062 δεν ακυρώθηκαν ακόμα, αλλά σίγουρα μειώθηκαν σημαντικά….
Για την αυριανή συνεδρίαση , που είναι και η τελευταία της εβδομάδας, θα επιθυμούσαμε ένα κλείσιμο ίσο ή μεγαλύτερο των 1088 μον. και σε καμία περίπτωση χαμηλότερο των 1062 μον.
Όσο αφορά τον τραπεζικό δείκτη, οφείλει να διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού τις 132 μον. για να αποφευχθούν τα χειρότερα ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου