Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ...

Γεν. δείκτης – ΩΡΑ 11.15- Οι αγοραστές είχαν τον λόγο κατά την έναρξη της συνεδρίασης , όπως αναμέναμε, αλλά δεν μας είπαν ( προς το παρόν ) και πολλά πράγματα......
Η στήριξη των 1082 μον., πρέπει να διασωθεί πάση θυσία , για να υπάρχουν πιθανότητες συνέχισης του ανοδικού κύματος που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα από τις 1044 μον.

BANKS / WEEKLY- ΩΡΑ 11.45 - Η υπέρβαση της S (150 μον.) , αποτελεί την ελάχιστη προυπόθεση για την βελτίωση της δραματικής εικόνας του ταλαίπωρου δείκτη. Σημαντικές στηρίξεις εντοπίζονται στις  141 και 132 μον. 
Θα επαναλάβουμε ότι : "....Έως ότου  αποσαφηνιστεί το ακριβές ποσό των κεφαλαιακών αναγκών με τα stress tests από την ΕΚΤ τα οποία θα διενεργηθούν τον Νοέμβριο και θα ανακοινωθούν μάλλον στις αρχές του 2015, οι δείκτες αλλά και η πραγματική οικονομία, θα είναι υπό καθεστώς ομηρίας..." Περισσότερα στο άρθρο : " Έτσι άρχισαν όλα ...."  
DAX – ΩΡΑ 11.50 – Σε αντίθεση με τον Γεν. δείκτη , μετά από τριήμερη πολιορκία της αντίστασης του συστήματός μας, κατάφερε να την υπερβεί κινούμενος -όπως αναμέναμε- προς την ζώνη των 200ρηδων.  Εκεί θα κριθεί η μεσοπρόθεσμη πορεία του Γερμανικού ( και όχι μόνο ) δείκτη. 
FTSE25 - ΩΡΑ 12,25- Προσωρινή (?), εύθραυστη ανακωχή αγοραστών …πωλητών…
Γεν. δείτκης ΩΡΑ 15.25 - Αγρίεψαν οι αγοραστές ...άντε να δούμε .....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου