Κυριακή, 10 Αυγούστου 2014

ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΤΙΘΗΜΙ…...(ΒΑΣ. ΜΑΡΚΑΚΗΣ)

Έχω αναφερθεί δεκάδες φορές τα τελευταία χρόνια, στις ομοιότητες που παρουσιάζει ο μακροχρόνιος πυθμένας που έλαβε χώρα την δεκαετία του ’90 με αυτόν – που κατά πάσα πιθανότητα- λαμβάνει χώρα στις μέρες μας.
Επανέρχομαι με αφορμή το γεγονός ότι ο δείκτης προσέγγισε τον απλό ΜΚΟ200 εβδομάδων, που όπως παρατηρείτε και τότε αλλά και πρόσφατα, ανέκοψε αρκετές φορές τις διορθωτικές κινήσεις του δείκτη.  Θα συναντηθούν στις 1035,7 μον.
Έτσι κι’ αλλιώς , ελάχιστα χαμηλότερα ,από τις 1032 μον. διέρχεται το Fibonacci retracement 38,2% της συνολικής ανοδικής κίνησης από τις 471 μον. στις 1379 μον., που για τον γράφοντα αποτελεί το σημείο κλειδί για την μεσοπρόθεσμη τάση.  (βλ. σχετικό ..)
Τελευταία γραμμή άμυνας και ελπίδας για μία έστω αξιόλογη ανοδική αντίδραση, αποτελεί η F2
Τελειώνοντας να επισημάνουμε ότι ο δείκτης έκλεισε ακριβώς πάνω στην γραμμή λαιμού του εν δυνάμει σχηματισμού ΩΚΩ που απεικονίζεται στο γράφημα με μαύρα βέλη. Το γεγονός αυτό από μόνο του αποτελεί μια καλή δικαιολογία για άμεση αντίδραση, που όμως θα είναι τεχνικής φύσεως αν δεν καταφέρει να υπερβεί και κυρίως να διατηρηθεί πάνω από την διασπασθείσα γραμμή S. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου