Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014

ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ - ΝΑΙ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ .... (ΒΑΣ. ΜΑΡΚΑΚΗΣ)

Παρά το γεγονός ότι ο δείκτης κινήθηκε ανοδικά για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα – διασπώντας μάλιστα τις πρώτες αντιστάσεις - εν τούτοις,  το τέλος της συνεδρίασης άφησε μια πικρή γεύση, καθώς είναι διάχυτη η επιφυλακτικότητα και η διστακτικότητα των συμμετεχόντων , γεγονός που κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις. 
Η αξιωματική αντιπολίτευση καθημερινά φροντίζει να μας υπενθυμίζει πόσο εύθραυστη και αβέβαιη είναι η πολιτική κατάσταση και κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να την τορπιλίζει. Στόχος της οι εντυπώσεις και μόνο, στα πλαίσια της γνωστής επαναστατικής γυμναστικής,  καθώς γνωρίζει πολύ καλύτερα από τον καθένα μας ότι, αποκλείεται να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό των 180 βουλευτών που απαιτούνται για την διενέργεια δημοψηφίσματος , αναφορικά με την πώληση της μικρής ΔΕΗ (που κλαίει, επειδή δεν την παίζουνε οι φιλενάδες της …. ) . Θύμωσε, και αποφάσισε για ακόμα μία φορά, να κρατήσει ομήρους 11 εκατομμύρια Έλληνες και άλλους τόσους τουρίστες …
Θυμάμαι σαν να ήταν χθές , που οι τότε συνδικαλιστοπατέρες του έθνους προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι ο ΟΤΕ ήταν στρατηγικής σημασίας για την ασφάλεια της χώρας. Λες και όταν μπουκάρουν οι Τούρκοι , θα τους αναχαιτίσουμε με τις τηλεφωνικές συσκευές .  Τούρκε φύγε , κρατάω …κινητό !!!
Η αποκρατικοποίηση του ΟΤΕ, εξασφάλισε σε κάθε γειτονιά αρκετές νέες θέσεις εργασίας  και για τον καταναλωτή χαμηλές τιμές  , σαν αποτέλεσμα του αδυσώπητου και λυσσαλέου ανταγωνισμού των ιδιωτικών εταιρειών τηλεφωνίας. 
Από τεχνική άποψη έχουμε να επισημάνουμε την υπέρβαση της αντίστασης των 1247 μον. αλλά και εκείνης του συστήματός μας που αναμφίβολα πρόκειται για θετικές εξελίξεις . 
Είναι αναρίθμητες οι σημαντικές αντιστάσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο δείκτης μέχρι να συναντήσει την κατερχόμενη γραμμή τάσης R1 και δεν είναι δυνατό να τις αναφέρουμε όλες. Επισημαίνονται πάνω στο γράφημα. 
Η πλησιέστερη σημαντική στήριξη δεν είναι άλλη από εκείνη του εκθ. ΜΚΟ30 ημ. την οποία σημειωτέον ο δείκτης δοκίμασε επιτυχώς κατά την σημερινή συνεδρίαση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου