Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014

ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ....

ΩΡΑ 11.15 Μετά από μια μικρή βραχύβια ανοδική αντίδραση προς την αντίσταση του συστήματός μας, ο δείκτης κινείται ….νοτιοανατολικά , απειλώντας την στήριξη του εκθ.ΜΚΟ30 . Από τις 1234 μον. περίπου διέρχεται η στήριξη του συστήματός μας. Προσφέρεται για κατοχύρωση κερδών από ενδεχόμενες short θέσεις….
Η υποχώρηση του δείκτη μέχρι και την στήριξη του συστήματός μας είναι αφ’ ενός μεν το πιθανότερο σενάριο, αφ’ ετέρου δε το καθοριστικό σημείο για την βραχυπρόθεσμη τάση. Για όσο διάστημα ο δείκτης διατηρείται υψηλότερα των 1234 μον. δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους long.
Από την άλλη πάλι , για όσο διάστημα ο δείκτης παραμένει χαμηλότερα της αντίστασης του συστήματος μας , δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους short .!!!!

ΟΤΕ 12.20 Η διάσπαση της R-NAVAS ή της S-NAVAS , θα καθορίσει την βραχυπρόθεσμη τάση για αρκετές ημέρες …!!!!
Πλησιέστερη αντίσταση για τον ftse είναι ο 200ρης ΑΚΜΟ (Ε) στα 404,72  (THITADELTA)

Όταν απαντάτε στα εβδομαδιαία γραφήματα διπλή κορυφή , να τρέχετε γρηγορότερα από τον ……John Paulson !!!! Κάτι ανάλογο φοβάμαι και για τους δύο δείκτες ( ΓΔ και FTSE25 ….)
ΩΡΑ 14.30  Η παρέα από το Παγκράτι, αφιερώνει στην παρέα του Ζωγράφου το « Ξύπνα μικρό μου κι’ άκουσε ….» Μία ακόμα ανιαρή ( προσώρας ) συνεδρίαση….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου