Σάββατο, 5 Ιουλίου 2014

ΔΤΡ- ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ...(ΒΑΣ. ΜΑΡΚΑΚΗΣ.)

Η εκτίμησή μας ότι ο τραπεζικός δείκτης όχι μόνο θα ξαναδοκιμάσει την αντίσταση των 178 μον. αλλά και πως εκεί θα κριθεί η πορεία ….του Γεν. δείκτη , επαληθεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πράγματι, ο δείκτης όχι μόνο κινήθηκε ανοδικά ακριβώς μέχρι το προαναφερθέν επίπεδο των 178 μον., αλλά και ανέκρουσε πρύμναν κατά την πρόσκρουσή του σε αυτό, παρασύροντας και τον γεν. δείκτη, με αποτέλεσμα να κλείσουν τελικά και οι δύο, με απώλειες. Εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε ότι σημείο κλειδί για την πορεία και των δύο δεικτών, αποτελούν οι 178-182 μον.

Σε ενδεχόμενη υπέρβασή των 178 μον., η επόμενη σημαντική αντίσταση αναφορικά πάντα με το εβδομαδιαίο γράφημα, είναι εκείνη του συστήματός μας (μαύρο βέλος). 
Προσέξτε  το σημείο εκκίνησης της ανοδικής αντίδρασης , δεν ήταν τυχαίο. Μόλις μία μονάδα υψηλότερα από το κρίσιμο επίπεδο των 165 μον. 
Αναφορικά με το ημερήσιο γράφημα έχουμε να επισημάνουμε το επίπεδο αντίστασης των 182 μον. στο οποίο συγκλίνουν οι δύο ΜΚΟ 200 ημ. Θα χρειαστεί σημαντική αύξηση του τζίρου και κυρίως είδηση-καταλύτης για την υπέρβασή του. Ενδεχόμενη προσέγγισή του θ’ αποτελέσει μάλλον ευκαιρία για κατοχύρωση κερδών από τους βραχυπρόθεσμους.
Για όσο διάστημα ο δείκτης διατηρείται υψηλότερα της ζώνης που οριοθετείται από τον εκθ.ΜΚΟ 30 ημ. και από την στήριξη του συστήματός μας ( πράσινο βέλος) , ενδεχόμενες διορθώσεις δεν εμπνέουν ανησυχία. Η παραβίασή τους θα πρέπει να μας προβληματίσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου