Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014

ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ....

Γεν. Δείκτης ΩΡΑ 11.00 : Ανοδικό μεν , νωχελικό δε ξεκίνημα με στόχο την πρώτη αντίσταση των 1164-5 μον. Ένα νέο κλείσιμο πέριξ των 1151,5 μον. θα καταστήσει τραγική την τεχν. εικόνα. Για την σχετική βελτίωσή της απαιτείται η υπέρβαση τουλάχιστον της αντίστασης του συστήματός μας που σήμερα διέρχεται πέριξ των 1180 μον.

FTSE25 - ΩΡΑ 11.30 - Επιταχύνεται η ανοδική αντίδραση. Η μωβ γραμμή, είναι ο εκθ. ΜΚΟ3 ενδοσυνεδριακών υψηλών….Η υπέρβασή του ( με κλείσιμο) αποτελεί την ελάχιστη προϋπόθεση , για να αποφευχθούν τα χειρότερα….
DAX ΩΡΑ 12.10 Έχει και αυτός κάθε λόγο να ζορίζεται στις 9794 μον. ....
Αν η υποχώρηση του δείκτη χαμηλότερα των 9794 μον. αποτελεί ένα αθώο pullback , οφείλει τάχιστα να τις υπερκεράσει εκ νέου και να παραμείνει πάνω απ’ αυτές. Διαφορετικά….
Ενδεχόμενο κλείσιμο ακριβώς πάνω στην αντίσταση του συστήματός μας , θα προϊδεάσει ότι κατά την αυριανή συνεδρίαση ο Γερμανικός δείκτης θα κλείσει- κατά πάσα πιθανότητα- με αρνητικό πρόσημο…
Γεν. Δείκτης ΩΡΑ 12.25 - Αντιμέτωπος με την πρώτη κρίσιμη αντίσταση. 

Υπενθυμίζεται το σενάριο 2 , αν και όλα είναι ακόμα σε ισχύ ....

ΟΤΕ –ΩΡΑ 13.15 – Όταν η βραχυπρόθεσμη τάση είναι πτωτική, οι ταλαντώσεις μεταξύ απλού και εκθετικού ΜΚΟ200 ημ.  έχουν σχεδόν πάντα μοιραία κατάληξη. Το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει όταν η βραχυπρόθεσμη τάση είναι ανοδική….
Κάθε κανόνας έχει και τις εξαιρέσεις του. Αναμένουμε την διάσπαση του ενός ή του άλλου , γεγονός που θα καθορίσει για αρκετές συνεδριάσεις την πορεία του οργανισμού ( και όχι μόνο ).

Η έξοδος της μετοχής από το ανοδικό κανάλι που επισημαίνεται με κόκκινο χρώμα, αποτέλεσε αρνητικότατη εξέλιξη και ίσως σε βάθος χρόνου , αποδειχθεί μοιραία για την μεσο-μακροπρόθεσμη πορεία της…
Η ανοδική αντίδραση εντάσσεται κατά πάσα πιθανότητα στα πλαίσια ενός retest του κάτω ορίου του προαναφερόμενου ανοδικού καναλιού και ίσως τερματίσει πέριξ των 7,90. 
Όμως και για όσο διάστημα η μετοχή δεν μας δίνει εβδομαδιαία κλεισίματα χαμηλότερα των 7,30 , οι ελπίδες των μετόχων της θα διατηρούνται ζωντανές και βάσιμες… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου