Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ !!!


Στο παραπάνω άρθρο θα διαβάσετε τα αίτια βύθισης της αγοράς, όπως πολύ ωραία περιγράφονται από τον Θανάση Σταυρόπουλο. Εμείς θα ξοδέψουμε τον ελάχιστο χρόνο μας και τις ακόμα λιγότερες σωματικές μας δυνάμεις, στο τεχνικό κομμάτι. Όπως όλα δείχνουν και εκτός απρόοπτης ευχάριστης έκπληξης , ο Ιούλιος μάλλον αποφάσισε να δοκιμάσει πρώτα τις αντοχές της S. Η R ,….μπορεί να περιμένει !!!

Το εβδομαδιαίο κλείσιμο που ζητούσαμε υψηλότερα της γραμμής του λαιμού του σχηματισμού της διπλής κορυφής, δεν ήρθε ποτέ…Εδώ που τα λέμε δεν είχαμε και ιδιαίτερες αμφιβολίες. Την ανοδική αντίδραση της περασμένης εβδομάδας θα την εντάξουμε στα πλαίσια ενός retest , μιας απεγνωσμένης κίνησης του δείκτη , ν’ ακυρώσει τον σχηματισμό.
Η πτωτική διάσπαση της στήριξης του συστήματός μας- εάν και εφ’ όσον επιβεβαιωθεί στο τέλος της εβδομάδας- αποτελεί μία ακόμα αρνητική εξέλιξη.
Αν εξακολουθήσει το ίδιο μοτίβο , η επόμενη ταλάντωση ενδέχεται να λάβει χώρα μεταξύ 380,9 και 393 μον.
Η πτωτική διάσπαση οχτώ σημαντικών στηρίξεων μέσα σε μία συνεδρίαση , αν μη τι άλλο αποτελεί ρεκόρ !!! Πόσο μάλλον όταν ανάμεσά των περιλαμβάνονται και οι ΜΚΟ200 ημ., οι οποίοι μετατρέπονται πλέον σε αντιστάσεις, που πολύ γρήγορα θα δοκιμαστούν.
Η πλησιέστερη στήριξη εντοπίζεται στις 381 μον. και η αμέσως επόμενη στις 375 μον.(link) 
Ελάχιστη προυπόθεση για την σχετική βελτίωση της τεχν. εικόνας είναι η υπέρβαση με κλείσιμο της  πλησιέστερης αντίστασης που εντοπίζεται στις 390,4μον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου