Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ : ΩΣ ΜΗ ΓΕΝΟΜΕΝΗ ….(ΒΑΣ. ΜΑΡΚΑΚΗΣ)

…η σημερινή συνεδρίαση καθώς δεν πρόσθεσε αλλά ούτε και αφαίρεσε κάτι από την τεχν. εικόνα.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά τους. Η πτωτική διάσπαση των 1246 μον. ενεργοποίησε τον σχηματισμό διπλής κορυφής στις 1306 μον. (μαύρα βέλη), με αποτέλεσμα την ραγδαία επιδείνωση της τεχν. εικόνας και την αλλαγή της βραχυπρόθεσμης τάσης σε πτωτική. Για την αναίρεση του σχηματισμού απαιτείται η ανοδική διάσπαση της γραμμής του λαιμού του,  δηλ. των 1246-1271 μον. με ένα τουλάχιστον εβδομαδιαίο κλείσιμο.
Ο δείκτης βρήκε προσωρινή (?) στήριξη , στην στήριξη του συστήματός μας (πράσινο βέλος).

Αναφορικά με το ημερήσιο γράφημα, ο απλός ΜΚΟ200 ημ. που διέρχεται από τις 1200 μον., έχει ανακόψει προσωρινά (?) την ορμή της πτώσης.
Όμως για όσο διάστημα ο δείκτης δεν βρίσκει τις δυνάμεις ν’ απειλήσει με αξιώσεις έστω και τις πρώτες αντιστάσεις των 1220 και 1227 μον. η κατάσταση θα παραμείνει εξαιρετικά επικίνδυνη. Ενδεχόμενη παραβίαση της ζώνης των 200ρηδων θα κάνει τους πωλητές επιθετικότερους με αποτέλεσμα την επιτάχυνση της πτώσης.
Για την σχετική βελτίωση της τεχν. εικόνας απαιτείται η υπέρβαση τουλάχιστον των 1247-1258 μον., που προς ώρας δεν διαφαίνεται ο καταλύτης που θα δώσει την ώθηση για την επίτευξή της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου