Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ....

ΩΡΑ 12.10 : Ο δείκτης βρήκε προσωρινή (?) στήριξη στις 393 μον. ( f/r 50%) και δοκίμασε ( ανεπιτυχώς προς το παρόν) την διασπασθείσα στήριξη των 397 μον. που τώρα πλέον έχει μετατραπεί στην πλησιέστερη αντίσταση.
Για την βελτίωση της τεχν. εικόνας απαιτείται η υπέρβαση των αντιστάσεων που αναγράφονται στο γράφημα και περικλείονται στην διακεκαυμένη ζώνη 402-410 μον. 
Η βραχυπρόθεσμη τάση είναι σαφέστατα πτωτική. Αναφορικά με την μεσοπρόθεσμη δεν κινδυνεύει για όσο διάστημα ο δείκτης διατηρείται υψηλότερα των στηρίξεων 381 και 375 μον. 
ΟΤΕ - Προσέξτε ότι, η τιμή στόχος του σχηματισμού διπλής κορυφής , λειτούργησε ως στήριξη (όπως συνηθίζεται) και ανέκοψε –έστω προσωρινά- την ορμή της πτώσης. 
ΩΡΑ 16.10 Άοσμη, άχρωμη , άγευστη προς ώρας η σημερινή συνεδρίαση….Δεν ξέρω αν μας επιφυλάσσει πάλι εκπλήξεις στις δημοπρασίες , αλλά το θετικό πρόσημο οφείλεται μάλλον σε αναστολή πωλήσεων και όχι σε αγοραστικό ενδιαφέρον…
Ένας ακόμα επαπειλούμενος σχηματισμός διπλής κορυφής στο εβδομαδιαίο γράφημα. Ζήτημα χρόνου ( μερικών ημερών ίσως και εβδομάδων) η συνάντηση του δείκτη με την στήριξη του συστήματός μας, στα πλαίσια του pullback....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου