Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014

ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ : ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ( ΒΑΣ. ΜΑΡΚΑΚΗΣ )

Κατά την εβδομάδα που μας πέρασε, ο γεν. δείκτης κατάφερε να διασπάσει ανοδικά την κρίσιμη αντίσταση των 1311 μον. (78,6% του πτωτικού ΔΕ) , αλλά δεν μπόρεσε στην συνέχεια να διατηρηθεί υψηλότερά της. 
Πιο συγκεκριμένα, κατά την συνεδρίαση της Τετάρτης υποχώρησε αρκετά χαμηλότερά της , την δε Πέμπτη την δοκίμασε ανεπιτυχώς ως αντίσταση, με αποτέλεσμα κατά την συνεδρίαση της Παρασκευής να καταρρεύσει. 
Η παραβίαση των 1285 μον. τραυμάτισε την τεχνική εικόνα – καθώς ο δείκτης υποχώρησε χαμηλότερα της αντίστασης του συστήματός μας- όμως η βραχυπρόθεσμη τάση ( σύμφωνα πάντα με αυτό) παραμένει ακόμα ανοδική. Θα κινδυνεύσει μόνο σε ενδεχόμενη πτωτική διάσπαση των 1258-1251 μον. 
Για την αποκατάσταση της τραυματισμένης τεχν. εικόνας , απαιτείται η υπέρβαση τουλάχιστον των 1285 μον. και στην συνέχεια των 1311 μον. Σε αυτήν την περίπτωση αναμένουμε τον δείκτη να κινηθεί μέχρι τις 1353-55 μον. 
Αντίθετα , σε ενδεχόμενη παραβίαση των 1251 μον. , ο δείκτης θα κατευθυνθεί προς την επόμενη σημαντική στήριξη των 1238-34 μον. απ’ όπου διέρχεται ο εκθ.ΜΚΟ30 ημ.

Αναφορικά με το εβδομαδιαίο και ….
.....το μηνιαίο γράφημα , δεν έχουμε ιδιαίτερα ευρήματα . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου