Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

FTSE25- ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ. Μέρος 2ον (ΒΑΣ. ΜΑΡΚΑΚΗΣ)

Το σενάριο της Κασσάνδρας που αναφέρεται στην προηγούμενη ανάρτηση συνάδει ( αν κάνω λάθος διορθώστε με ) και με την μέχρι τώρα κυματική αλληλουχία.  Στο σημείο αυτό οφείλω ν’ αναφέρω ότι υπέρμαχος ( και βασιλικότερος του βασιλέως ) του σεναρίου – από την πρώτη στιγμή που το δημοσίευσα – ήταν ο Μάριος , σχολιάζοντας μάλιστα ότι υπάρχει ενδεχόμενο ακόμα και πτωτικής λύσης της ανοδικής σφήνας.
Σύμφωνα πάντα με το σενάριο της Κασσάνδρας η επόμενη αξιόλογη ανοδική αντίδραση θα προκύψει από τις 368 μον. 
Σε αυτό συνηγορεί και η παραπάνω μέτρηση. Η αντίδραση όμως δύσκολα θα υπερκεράσει τις 380 μον.
Ένας ακόμα πιθανός στόχος – σε ενδεχόμενη έγκυρη παραβίαση των 380 μον.- είναι σύμφωνα με την παραπάνω μέτρηση οι 365 μον. 
Το μέγιστο της πτώσης, χωρίς να μεσολαβήσει ενδιάμεση αντίδραση , εξαντλείται στα όρια των 355 μον.
Είναι αυτονόητο αλλά να το επισημάνουμε. Όλα τα ανωτέρω προϋποθέτουν την έγκυρη ( άνω των 3 ημ.) πτωτική διάσπαση των 380 μον. και δεν είναι τίποτα περισσότερο από εικασίες που δεν έχουν καμία πρακτική αξία. Ακόμα και αν επαληθευτούν θα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην τύχη. Αν είχα την δυνατότητα να «προβλέπω» τις αγορές, δεν θα είχαμε γνωριστεί ποτέ.
Όσο αφορά την τεχν. ανάλυση θα επαναλάβω ότι πρόκειται για την καλύτερη συστηματική μέθοδο για να φθάσεις σε λάθος αποτέλεσμα με μεγάλη αυτοπεποίθηση…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου