Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΔΟΣΗ : ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΠΙΖΩΝΤΩΝ.....

Λόγω των δραματικών χρηματιστηριακών εξελίξεων και της κρισιμότητας της κατάστασης, θα σχολιάσουμε τα γεγονότα απ’ αυτό εδώ το μετερίζι , μέχρι αργά το βράδυ…
Θα παραθέσουμε διαγράμματα και εκτιμήσεις , στην προσπάθειά μας να λάβετε νηφάλιες αποφάσεις…
Δεν έχει κανένα νόημα ν’ αναζητούμε στηρίξεις στο Ελληνικό χρηματιστήριο , εάν και εφ’ όσον τελικά επαληθευτούν οι φόβοι μας ότι δηλαδή , ένας ακόμα ανοδικός κύκλος έλαβε τέλος στους βασικούς ξένους δείκτες …….εάν και εφ’ όσον – αργά ή γρήγορα- λυθεί πτωτικά ο σχηματισμός στο γράφημα του Γερμανικού δείκτη….

Υπενθυμίζεται ότι, μία διόρθωση μέχρι και τις 1160 μον. ( 23,6% διόρθωση της συνολικής ανοδικής κίνησης) είναι απόλυτα αποδεκτή και δεν θέτει σε κίνδυνο την μεσοπρόθεσμη τάση. 
Η πτωτική διάσπαση της S1 και της στήριξης του συστήματός μας, αποτελούν αναμφίβολα εξαιρετικά σημαντικές αρνητικές εξελίξεις….
Προσέξτε ότι, ελάχιστες μονάδες χαμηλότερα των 1160 , από τις 1155 μον. περίπου διέρχεται ο εκθ.ΜΚΟ200 ημ και το επίπεδο διόρθωσης 38,2% του ανοδικού ΓΔ. 
Οι πλησιέστερες σημαντικές στηρίξεις εντοπίζονται : στην Κ2 ( παράλληλος της Κ1), πέριξ των 1195 μον. , στο ανοδικό gap στις 1176-7 μον. και στις 1172 μον. (78,6% του ΓΔ).
Η πλησιέστερη αντίσταση οριοθετείται από την διασπασθείσα S και η αμέσως επόμενη στις 1248 μον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου