Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014

ΣΕ ΘΡΙΛΕΡ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ !!!

Ένας απειλητικός σχηματισμός ρίχνει βαριά την σκιά του στο γράφημα του Γερμανικού δείκτη. Ενεργοποιήθηκε στις 13/3 , με την πτωτική διάσπαση της γραμμής του λαιμού και έκτοτε λαμβάνει χώρα μία απελπισμένη προσπάθεια του  να τον αναιρέσει.
Η επαναφορά του και κυρίως η διατήρησή του πάνω από την γραμμή του λαιμού αποτελεί θετική εξέλιξη , όμως δεν αρκεί. Για να υπάρχουν βάσιμες ελπίδες ακύρωσής του , απαιτείται η υπέρβαση της αντίστασης του συστήματός μας στο εβδομαδιαίο γράφημα που διέρχεται από τις 9491 μον. και συμπίπτει με το επίπεδο διόρθωσης 66% του πτωτικού από τις 9794 στις 8913 μον.
Να επισημάνουμε ότι για έκτη συνεχόμενη συνεδρίαση ο δείκτης προσπαθεί – ανεπιτυχώς προς το παρόν- να υπερβεί την αντίσταση του συστήματός μας στο ημερήσιο γράφημα που συμπίπτει με το επίπεδο διόρθωσης  50% του προαναφερθέντος πτωτικού. Ενδεχόμενη υπέρβασή της θ’ αποτελέσει σημαντική θετική εξέλιξη ενώ αντίθετα ενδεχόμενη πτωτική διάσπαση της στήριξης του συστήματός μας που διέρχεται από τις 9200 μον., ίσως αποτελέσει το κύκνειο άσμα του δείκτη.

Οι πιθανότητες να τελείωσε ένας ακόμα ανοδικός κύκλος – και να έχει αρχίσει ήδη η διανομή τίτλων- δεν είναι αμελητέες ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου