Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

Ενώ στο ημερήσιο γράφημα ο δείκτης κατάφερε να διασπάσει την αντίσταση του συστήματός μας , στο εβδομαδιαίο δεν έχει συμβεί κάτι ανάλογο. Ευχόμαστε και ελπίζουμε να λάβει χώρα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας
Προσέξτε το ενδοσυνεδριακό υψηλό , ακριβώς πάνω στην γραμμή του λαιμού του σχηματισμού H&S. Περισσότερα σχόλια και εκτιμήσεις στην εβδομαδιαία ανασκόπηση. 

3 σχόλια:

 1. Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ !!!!

  Εθνική Τράπεζα: Ασκήθηκαν 31.046 warrants  Να δοθούν στην δημοσιότητα τα ονόματα των επενδυτών ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλησπέρα και χρόνια πολλά, καθαρά και μόνο, από σεβασμό στην παρέα, αφιερώνω, λίγο χρόνο προκειμένου την αποτύπωση, κάποιων σκέψεων, διότι μετά την εικόνα που παρουσίασε σήμερα η συνεδρίαση, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ λόγος για TRADING.
  Πλήρη απογοήτευση, από τις επιλογές μας, καθ΄ότι η ΕΤΕ, παρά την ανάκαμψη της Τουρκικής λύρας, την απομάκρυνση της κυβερνητικής κρίσης, και την υποσχόμενη έναρξη, δεν κατόρθωσε, να απορροφήσει τον εν δυνάμει πωλητή( παρ΄όλες τις προσπάθειες των ενδιαφερόμενων, οι οποίοι εμφανίστηκαν δυναμικά, με τις συνεχής εντολές αγοράς στο επίπεδο 3,89-3,96), με αποτέλεσμα, να περάσουμε σε στάδιο αναμονής, και πλέον ασφαλή ορίζοντα, προσέγγισης, την περιοχή του 3,5-3,6, και με χρονικό ορίζοντα, μετά τις 23/01/2014, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Stress Test. Το πλέον ανησυχητικό είναι πως και η ΑΛΦΑ, στην δημοπρασία δεν κράτησε τα κεκτημένα, ενώ η ΠΕΙΡ, ( της οποίας η εξάσκηση των warrants λήγει στις 02/01), έδειξε να κρατά την παρούσα τιμή, για τα <>.
  Τα ΕΛΠΕ, η δεύτερη επιλογή μας, φάνηκε πολύ μικρότερη των προσδοκιών μας, το +1,8%, λίγο, και ανάξιο λόγου(με μικρή υποσημείωση, λόγω των εντολών ΣΤΗΡΙΞΗΣ στην δημοπρασία) και αύριο της δικαιολογούμε, μία επιπλέον ημέρα, λόγω του ότι, στα 7,69, είναι η τιμή εξάσκησης του Option (13/01 λήξη πρ.), και θα πρέπει να δοθεί κίνητρο.
  Ίσως το καλύτερο απ΄όλα θα ήταν να κάνουμε σχέδια για το ρεβεγιόν, να ασχοληθούμε με τα κάλαντα, τα όποια τελευταία ψώνια μας, και ΚΥΡΙΩΣ με τους μικρούς μας ήρωες, παραχωρώντας τον στίβο του ΧΑΑ στους επενδυτές.

  Προκειμένου την αποφυγή, λάθος εντυπώσεων, τα ανωτέρω, απευθύνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ σε TRADERS.

  Υπενθυμίζω πως πριν την κάθε σας κίνηση, να συμβουλεύεστε, τους επενδυτικούς σας σύμβουλους, καθώς και τα σενάρια, της τεχνικής ανάλυσης.

  Καλό σας βράδυ, καλή επιτυχία, καλή χρονιά, σε όλους με υγεία, και εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου, να πραγματοποιηθούν τα όνειρα και οι προσδοκίες σας, για το Νέο Έτος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν νομίζω ότι δικαιολογείται τόση απαισιοδοξία…. Μετά το ξεσάλωμα
  της Παρασκευής, το -0,62 νομίζω ότι ήταν αναμενόμενο. Δεν εμπνέει ακόμα ανησυχία.
  Το τονίζω το ακόμα…

  ΑπάντησηΔιαγραφή