Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013

ΓΔ. - ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ.

Απομένει να δούμε κατά τις επόμενες συνεδριάσεις το αν και κατά πόσο ήταν έγκυρη η πτωτική διάσπαση των 1130-1122 μον., καθώς το φίλτρο χρόνου 3 ημερών δεν έχει εκπνεύσει ακόμα. Εξ’ άλλου, πρίν από κάθε μεγαλειώδη ανοδική κίνηση, προηγείται μία δραματική τεχν. εικόνα, όπως στην παρούσα περίπτωση.
Όμως , για όσο διάστημα ο δείκτης διατηρείται χαμηλότερα των  1130-1122 μον. είμαστε υποχρεωμένοι , να θεωρήσουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα , θα κινηθεί προς την τιμή στόχο του σχηματισμού , δηλ. προς τις 1052-4 μον., ίσως και  την ζώνη 1031-1012 μον.
Σε αυτό το σενάριο συνηγορεί το ενδοσυνεδριακό χαμηλό της Δευτέρας στις 1095 μον. Αντιστοιχεί στο 38,2% της πιθανολογούμενης πτωτικής κίνησης ΒΓ , δηλ. της κίνησης από τις 1232 στις 1012 μον. Σημειωτέον δε ότι από τις 1012 μον. – δηλ. την τιμή στόχο του σχηματισμού- διέρχεται το επίπεδο διόρθωσης του ανοδικού ΑΒ !!! Περίεργη σύμπτωση….
Σε ενδεχόμενη επαναφορά και διατήρηση του δείκτη υψηλότερα των 1130 μον., οι πιθανότητες του ανωτέρω σεναρίου θα μειωθούν αλλά δεν θα εκλείψουν. Για την ακύρωσή του απαιτείται η υπέρβαση τουλάχιστον της αντίστασης των 1163 μον., αν και για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία απαιτείται η υπέρβαση και των 1202 μον.
Σαν εναλλακτικό σενάριο  έχουμε να παραθέσουμε το παραπάνω, που πιθανολογεί ότι η διόρθωση θα ολοκληρωθεί στις 1054-1052 μον. 
Υπενθυμίζεται ότι από τις 1054 μον. διέρχεται το 23,6% ποσοστό διόρθωσης του συνολικού ανοδικού ΒΓ αλλά και του πτωτικού ΑΒ , που τώρα πλέον έχει μετατραπεί σε σημαντική στήριξη. Ίσως απ’ αυτήν να εξαρτάται ο δρόμος προς τις 1411 μον.

15 σχόλια:

 1. GEKTERNA VS. TENERGA
  Τι θελει να πει ο ποιητης?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μια από της μετοχες της νεας χρονιας
  ALPHA BANK

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Προσδεθειτε,αναμενονται αναταράξεις,ελπιζω όμως ότι θα είναι προσωρινες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1930650

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δεν το λες και καλο!
  Αλλα αμα πρεπει να ανεβει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. άλλο και τούτο!
  και τώρα θα πίνουμε ταμ ταμ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. εχεις κάποιο θετικό που βλέπεις και δεν το βλέπω εγώ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. το θετικο θα είναι κινηση πανω από τον κυκλο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ψυχουλα ο βαγγελακης
  ΜΕΤΚΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. http://www.euro2day.gr/ftcom_gr/article-ft-gr/1168118/h-frihth-trapezikh-symfonia-poy-tha-straggalisei-th.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ένα εξαιρετικό άρθρο από έναν εξαιρετικό δημοσιογράφο. Όμως θεωρώ θεμιτό και εύλογο το «…να μην θέλουν πληρώσουν οι Γερμανοί φορολογούμενοι για την ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών σε άλλες χώρες.»
  Παράλογο είναι το αίτημά τους να θέλουν ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς στον Νότο, με τίμημα μια απάνθρωπη λιτότητα, όταν την ίδια ώρα αρνούνται να κάνουν το ίδιο για τους δικούς τους ( τους πλεονασματικούς) , έχοντας στα όρια της φτώχειας 7.000.000 Γερμανούς πολίτες, με μηνιαίο μισθό χαμηλότερο ή ίσο των 400 ευρώ. Και πολλά άλλα ακόμα ….

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Οποιος εχει βρεθει στην Γερμανια ή εχει φιλους Γερμανους γνωριζει πως αντιμετωπιστηκαν μετα την ενοποιηση οι ευρισκόμενοι ανατολικα του τειχους, και ηταν ο ιδιος λαος
  ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. το πως αντιμετωπίσαμε εμείς τους μικρασιάτες θα έχεις ακουστά φαντάζομαι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. αν δεν έβλεπα προχθές μια κινέζικη πόλη ΓΕΜΑΤΗ VW θα έλεγα ότι "στο τέλος που θα τα πουλάνε τα προιόντα τους οι κερατάδες?"

  ΑπάντησηΔιαγραφή