Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Ο ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΑΣ.

Οι εκτιμήσεις περί πιθανού σχηματισμού σημαίας επαληθεύτηκαν , καθώς ο δείκτης αντέδρασε ανοδικά από το κάτω όριό της (F2) , το οποίο συμπίπτει με την ανερχόμενη γραμμή τάσης S1.
Το γεγονός όμως αυτό δεν αρκεί από μόνο του να μας καθησυχάσει καθώς κατά την προχθεσινή συνεδρίαση η πτωτική διάσπαση των 1152 μον. και η πτωτική διάσπαση της στήριξης του συστήματός μας ( κίτρινο βέλος) , αποτέλεσαν σημαντικές αρνητικές εξελίξεις που ίσως να σηματοδοτούν την αλλαγή της ανοδικής βραχυπρόθεσμης τάσης.
Για την αποκατάσταση της τεχν. εικόνας απαιτείται ανοδική διάσπαση της αντίστασης του συστήματός μας που σήμερα διέρχεται από τις 1177 μον.(συμπίπτει με το άνω όριο της σημαίας) Το προαναφερόμενο επίπεδο αποτελεί αξιόπιστο stop loss για τους short !!!!
Σε ενδεχόμενη υποχώρηση του δείκτη , δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παραβιάσει την ευρύτερη περιοχή που οριοθετείται από  την στήριξη του συστήματός μας (που σήμερα διέρχεται από τις 1149 μον. περίπου) την S1 και F2 .
Για όσο διάστημα ο δείκτης διακυμαίνεται εντός των ορίων της σημαίας , οποιαδήποτε εκτίμηση είναι εξαιρετικά παρακινδυνευμένη. Η λύση του σχηματισμού θα καθορίσει την βραχυπρόθεσμη τάση για αρκετές ημέρες.
Οι πιθανότητες να λαμβάνει χώρα διανομή στις δεικτοβαρείς μετοχές , είναι μεγάλες. Το γεγονός αυτό όμως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ξαναδοκιμάσουν τα πρόσφατα υψηλά τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου