Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ - ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ.

Ο δείκτης συνέχισε για δεύτερη εβδομάδα την πλαγιοκαθοδική του κίνηση μέσα σε ένα καλά αφοριζόμενο κανάλι (F1F2), γεγονός που μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε ότι λαμβάνει χώρα σχηματισμός σημαίας, που κατά πάσα πιθανότητα και εκτός απροόπτου , θα λυθεί ανοδικά.
Για να διατηρηθούν ζωντανές και βάσιμες οι ελπίδες μας , πρέπει να παραμείνει απαραβίαστη η στήριξη των 1150 μον., απ’ όπου εκτός της γνωστής μας στήριξης των 1152 μον., διέρχονται επίσης η στήριξη του συστήματός μας, η ανερχόμενη γραμμή τάσης S1 και το επίπεδο 23,6% του σχηματισμού. 
Για την ραγδαία επιδείνωση της τεχν. εικόνας , αρκεί η έγκυρη πτωτική διάσπαση του κάτω ορίου της σημαίας (F2) , ενώ αντίθετα για την θεαματική της βελτίωση δεν αρκεί μόνο η ανοδική διάσπαση του άνω ορίου της (F2) αλλά απαιτείται και η έγκυρη υπέρβαση της τοπικής κορυφής των 1202 μον. Σε αυτήν την περίπτωση…..

…..αναμένουμε τον δείκτη να κινηθεί προς τις 1275-1300 μον.  

Σύμφωνα με το σύστημά μας η τάση είναι μάλλον ουδέτερη καθώς το σήμα πώλησης αναιρέθηκε άμεσα με την επαναφορά του δείκτη πάνω από την στήριξη, αλλά δεν κατάφερε ακόμα να υπερβεί και την αντίστασή του, που ως γνωστόν είναι αναγκαία συνθήκη για να διατηρηθεί ανοδική η τάση. 

2 σχόλια:

 1. Γηπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια!!9 Νοεμβρίου 2013 - 10:50 π.μ.

  Καλημέρα στους παίχτες.


  Εγώ το χοτ ντογκ μ τ έφαγα μ τ κλείσιμο του συστηματος τ Τρίτης.


  Δν περίμενα φίλτρο 2 ημερών κ τ άλλη μερα τ γυρισα κλανοντας.


  όπως κ ν έχει τ συστημα δειχνει μ κουραση κ θελει αυξημενα αντανακλαστικά κ καλό money mgmt.


  Να ξαναπώ: η ρουλέτα είναι στημένη, ο 25αρης έφαγε όλο τ ξύλο μ τ πτώση τ αποτιμήσεων τ τραπεζών κ τωρα, μετα την ανακεφ, οι υψηλες πραγματι αποτιμησεις δν μετράνε παρα μονο 9-17% στον 25αρη.


  αρα πως θ ανεβει? με πόσο φούσκα? μήπως αν εξασκηθουν τα warrants αυξηθεί το % σταθμισης των τραπ αποτιμησεων? μηπως όμως τοτε θα ειναι αργα, αφου τ περιθωρια ανοδου των τραπ θα ειναι ελαχιστα??
  ως εκ τουτου, ανακαλώ τον ΓΔ στις 3000 (ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ) περι του 2016. Τα περί ομορφης ελλάδας δν τ ανακαλώ.. η πανεπιστημιου θ ειναι ωραιος πεζοδρομος κ τ δελτα θ προσφερεται γ σουπερ βολτα.. μενει ν δουμε υπόγεια κ τ ποσειδώνος στο ύψος του ελληνικού..  ως εκ τουτου, δυναται να παιχτεί χοντρο παιχνίδι κ τ συστημα παραμενει πολύ αξιοπιστο εργαλειο. Μενει μονο ν τ μαθουμε καλυτερα ώστε ν τ συνδυαζουμε με καλη ταμ διαχειριση.


  καλο ΣΚ παίχτες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΟΥΦ!
  Όπως το πας θα μας πεις για κάνα ΠΑΡΝ.....:))))

  ΑπάντησηΔιαγραφή